Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Braun un blender I çok iyi, 6 senedir her gün kullanıyorum( çocuğum pütürlü yemediği için her Allah’ın günü kullandım) defalarca yere düşürdüm yine de sapasağlam ve pürüzsüz yapıyor saniyede herşeyi
Braun un blender I çok iyi, 6 senedir her gün kullanıyorum( çocuğum pütürlü yemediği için her Allah’ın günü kullandım) defalarca yere düşürdüm yine de sapasağlam ve pürüzsüz yapıyor saniyede herşeyi
Aynen...Korkmazdan korkun...Ben böyle birşey görmedim gerçekten ...Pişman oldum bende aldığıma bu seti komple çöpe atıcam ve boshun tam setlerine ilgi duyuyorum şuan..
Aynen...Korkmazdan korkun...Ben böyle birşey görmedim gerçekten ...Pişman oldum bende aldığıma bu seti komple çöpe atıcam ve boshun tam setlerine ilgi duyuyorum şuan..
Valla ben rengıne aşık oldum da aldım o blender ortadan ıkıye ayrılacak ıkı elle mucadele verıyorum yenısı gelene kadar...Sondu yanı benım ıcın...Korkmaz yazana direkt zıplayacam bundan sonra ben yandım sen yanma dıye... Az para da değil üstelik...