• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Önerebileceğiniz lazer epilasyon aleti varmı?

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
Varmı evde kendi kendine lazer yapan..bende almak istiyorum o aletlerden lutfen öneri bekliyorum.

Silk n glide diye bi sey vardı bende memnun kalmadım. Pahalı olanlar bile çok iyi sonuç veremeyebiliyormuş. Yani bir merkezde yaptırsan daha iyi onca parayı vermektense.

Silk n glide diye bi sey vardı bende memnun kalmadım. Pahalı olanlar bile çok iyi sonuç veremeyebiliyormuş. Yani bir merkezde yaptırsan daha iyi onca parayı vermektense.
Yok ya mutlaka faydası oluyor merkezler daha pahalı üstelik seanslar bitince yeniden para yatıyorsun tüyler o senasboyunca bile bitmiyor ikinci seanslara başlamak zorunda kaliyoraun öyle olmaktansa alırım evdeomur boyu yaparim

Yok ya mutlaka faydası oluyor merkezler daha pahalı üstelik seanslar bitince yeniden para yatıyorsun tüyler o senasboyunca bile bitmiyor ikinci seanslara başlamak zorunda kaliyoraun öyle olmaktansa alırım evdeomur boyu yaparim
Onların da belli bir atış hafızası var ortalama ne kadar gideceğine bakmanız lazım yedek kartuş kaç para vs.

Back