• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Önerebileceğiniz kapatıcılar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

19_NuR_05

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
4
0
16
Samsun
Kızlar,cildim yağlı ve akne sorunlu bir cilt. Sivilciler gidecegıne gün gectikce coğalıyor . Özellıkle son aylarda burun ve agız cevremde :( 1 aydır tonik olarak Neutrogena nın visibly clear ını kulanıyorum ancak bir etkisini henüz göremedim :( .. Ve benim bu sivilcileri ve izleri kapatmam lazım . Ne öneririsiniz . Hangi marka ve nasıl bir ürün??

Son düzenleme:
Kızlar,cildim yağlı ve akne sorunlu bir cilt. Sivilciler gidecegıne gün gectikce coğalıyor . Özellıkle son aylarda burun ve agız cevremde :( 1 aydır tonik olarak Neutrogena nın visibly clear ını kulanıyorum ancak bir etkisini henüz göremedim :( .. Ve benim bu sivilcileri ve izleri kapatmam lazım . Ne öneririsiniz . Hangi marka ve nasıl bir ürün??

cnm kac yasındasın ? bnme yuzumde ufak defek seyler vardı ben sadece sıvılcenın oldugu yere fondeten suruyorum sonra bekletıyorum bayagı bı ardından bb krem suruyorum tabı bunları yapmadan oncede sıvılce ıcın tonıkler sabunlarla cıldımı temızlıyorum makyajımı sılerkende aynı sekılde

cnm kac yasındasın ? bnme yuzumde ufak defek seyler vardı ben sadece sıvılcenın oldugu yere fondeten suruyorum sonra bekletıyorum bayagı bı ardından bb krem suruyorum tabı bunları yapmadan oncede sıvılce ıcın tonıkler sabunlarla cıldımı temızlıyorum makyajımı sılerkende aynı sekılde

18 yaşındayım 5 6 yıldır bunlarla uğrasıyorum gecmek bilmedi makyaj yapan biri de değilim. BB krem nasıl kapatabılıyor mu ? Bi de korkuyorum bunlarda sivilceyi tetikler diye :/ Nemlendirici bile kullanamıyorum

Bb krem çok kapatmaz lakin çok doğal durur .
Clinique bb kremi tavsiye edebilirim .
Daha uygun bir şey ararsan garnier bb kremi tavsiye ederim
Yağlı cildim var ama kuru ciltler için olanı kullanınca ciltte makyaj yapmış gibi durmuyor .
Hani pütür pütür oluyor ya o sorun olmuyor işte .

Bb krem çok kapatmaz lakin çok doğal durur .
Clinique bb kremi tavsiye edebilirim .
Daha uygun bir şey ararsan garnier bb kremi tavsiye ederim
Yağlı cildim var ama kuru ciltler için olanı kullanınca ciltte makyaj yapmış gibi durmuyor .
Hani pütür pütür oluyor ya o sorun olmuyor işte .

Garnier bb kremini ben deneyiyim bi. Tavsiyen için çok tesekkur :)

Yves Rocher Pure System serisinin akne kurutucu ve kapatıcı özellikli bir ürünü var. Ben kullanıyorum ve memnun kaldım. Ancak tek renk seçeneği var bu açıdan sana uyar mı bilmiyorum..

Back
X