Önerebileceğiniz güvenilir online eczane alışveriş siteleri

cobanyildiziii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
376
97
53
İnternetten avene dermologica Lrp bioderma ürünleri satın almak istiyoruma ama ürünlerin orjinalliğine güvenemiyorum...

Benim için ürünün teslim süresinin gecikmesi önemli değil önemli olan orjinal ürünler olması tavsiye edebileceğiniz site var mı ....

Dermoeczanem çok hızlı gönderir...onun dışında: Eczanemizde.com, ve recete.com. Memnun kaldıklarım ,
Bioderma gibi ürünleri kesinlikle buralardan alıyorum , normal eczanelerde fiyatlar iki katı neredeyse..

İnternetten avene dermologica Lrp bioderma ürünleri satın almak istiyoruma ama ürünlerin orjinalliğine güvenemiyorum...

Benim için ürünün teslim süresinin gecikmesi önemli değil önemli olan orjinal ürünler olması tavsiye edebileceğiniz site var mı ....

dermoeczanem kozmela yada turuncu kasa
ama tester da göndersin diyorsan kesinlikle dermoecznem ben en çok o siteyi seviyorum

ne alacaksın?

pardon söylemişsin. bioderma diye..
ben güvenmiyorum orijinal olduklarına.
15 gün önce kampanyası vardı ben kullanmıyorum ama gözüme çarpmıştı eczanede. küçük bir yerde misin?

hayır büyük bi şehirde yaşıyorum bu istediğim markaları her yerde bulabilirim ama eczaneler çok fiyat koyuyolar... dermologicanın günlük peelingi 180 lira bu sitelerde ama eczanede en az 220 ve alcağım şeyler bunlarla sınırlı değil.. herkes online alışveriş yapıyo ama ben güvenemiyorum bi türlü....bloglarda tavsiye ediyo bazılarını ama bilemiyorum ki reklam için mi yapıyolar :(

Benim alışveriş yaptığım sitelerden gelen ürünler orjinaldi. Eczaneden gönderiyorlarmış. Zaten aşırı fiyat farkı olmuyor. Beş on lira farkediyor.

hayır büyük bi şehirde yaşıyorum bu istediğim markaları her yerde bulabilirim ama eczaneler çok fiyat koyuyolar... dermologicanın günlük peelingi 180 lira bu sitelerde ama eczanede en az 220 ve alcağım şeyler bunlarla sınırlı değil.. herkes online alışveriş yapıyo ama ben güvenemiyorum bi türlü....bloglarda tavsiye ediyo bazılarını ama bilemiyorum ki reklam için mi yapıyolar :KK43:
ben de güvenmiyorum. kazık fiyatından eczaneden ya da mağazadan alıyorum. kafam son derece rahat oluyor. hem bir sürü tester alabiliyorsun.

Back
X