Önerebileceğiniz bir psikiyatrist.

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
Bursa'da acil psikiyatr ihtiyacım var millet.
Nette falan da araştırıyorum, fakat tamamen güvenebileceğim birini göremedim.
Yaşlı ve tecrübeli olmasını istiyorum, vakamız zor bir vaka.
Ağır bir vakayla ilgilenebilecek kadar yetkin bir psikiyatrist tanıdıgınız var mı?

Tabii söyleyebilirim benim arkadaşım çok ağır bir depresyon geçirmişti. O yüzden görüştü ve çok memnun kaldı. Hatta onun enişteside 5-6 yıl sonra bipolar tedavisinide ona gidiyordu. O ne yaptı bilmiyorum. Bize Selçuk beyi öneren kişinin kardeşi şizofreni tedavisi görmüş o tavsiye etmişti.

Kendi muayenesi yoktu, önceden randevu alınıyor. Tıp Fakültesinde hoca kendisi. Araştırırken Mithat soyadını hatırlamıyorum Serttaş gibi içinde Sert olan birşeydi :) onuda önerenler olmuştu.

Hah, çok iyi.
Özgeçmişi de hayli dolgun görünüyor zaten, gerçekten çok teşekkür ederim.

Kendi muayenesi yoktu, önceden randevu alınıyor. Tıp Fakültesinde hoca kendisi. Araştırırken Mithat soyadını hatırlamıyorum Serttaş gibi içinde Sert olan birşeydi :) onuda önerenler olmuştu.
Özel ofisi varmış sanırım artık, websitesinde Nilüfer'de bir ofis adresi var.

taneli'ler var (suna taneli mesela. aile boyu psikiyatristler)

ya da selçuk kırlı var. iyi bir hocadır.
Suna Taneli hoca da aslında tam kriterlere uygun bir hocaymış. Yaşlı falan da. Ama özel ofisi yok sanırım, üniversiteden randevu almaya kalksam kaç hafta sonraya verirler bilemiyorum.

Kurtuluş Alp. Çok iyi bir doktordur. Doğum evinden Çekirgeye çıkarken yol üstünde sol tarafta muayenehanesi var. Tavsiye ederim. Devlet hastanesinde de çalışmıştı bir dönem.

taneli'ler var (suna taneli mesela. aile boyu psikiyatristler)

ya da selçuk kırlı var. iyi bir hocadır.

Selam yine ben.
Selçuk beyle yıldızımız uyuşmadı. Onu eledik.
Fakat Tanelilere nasıl ulaşacağımı bilmiyorum, bi fikriniz var mı? Yani herhangi bir telefon numarası falan bulamıyorum nette falan.

Kurtuluş Alp. Çok iyi bir doktordur. Doğum evinden Çekirgeye çıkarken yol üstünde sol tarafta muayenehanesi var. Tavsiye ederim. Devlet hastanesinde de çalışmıştı bir dönem.
Selamlar,
Kendisiyle ilgili fazla bilgiye ulaşamadım. Nereden mezun veya kaç yaşlarında biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…