• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı !!

BENSU

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
133
22
118
İstanbul
Merhabalar kızlar Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir doktor ve hastane varmı. Hastanenin temizliği ve doktorunun anlayışlı olması benim için önemli.Bi kaç önerilen özel hastane gezdim ama hiç hoşuma gitmedi .En son bi arkadaşım Nisa Hastanesini önerdi acaba nasıl bir fikri olan varmı şimdiden teşekkürler:))))

Ben yesilkoyde international hospital e gidiyorum,doktorumda Nihan Ozcan. Cok memnunum kendisinden guleryuzlu ve tatli bir bayan,hastanede gayet donanimli ve temiz tavsiye ederim

Bende Beylikdüzü Medicana'ya gidiyorum. Doktorum Mehtap Derelioğlu. Çok tatlı bir bayan. Hastanedende çok memnunum.

Anadolu yakasında Universal hospital'a gidiyoruz.. Doktorum Arzu Acar Ünsal..hatırlamadığım sat'imdan tutunda daha önceki regl problemlerime kadar detaylı bir tarama yaptı. Hastane de çok iyi.. Bomdrum çamşıca vb bi çok yerde şubesi var.

Çok tatlı ve deneimli bir doktor. İkili test her yerde 250 tl iken ben 53 tl verdim...

bensu ben de aynı şekilde doğum yapabileceğim bi hastane arıyorum .nisa hastanesine ayrıntılı ultarason için gittim güzel gözkyr tabi yine de insan bilemyr.bi kaç kişide övmüştü doğumda şans işi demişlerdi..

ayrıca ben fatih medicala gidiyorum ama fiyat olarak cok yüksek karar veremedm hala, nisa da benim evime çok uzak o yüzden kararsız kaldım.hastanelerde doğum yapanlar cok mennun olup aynı hastanede yapıp mennun olmayanlar var kısmet işi işte Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bensu ben de aynı şekilde doğum yapabileceğim bi hastane arıyorum .nisa hastanesine ayrıntılı ultarason için gittim güzel gözkyr tabi yine de insan bilemyr.bi kaç kişide övmüştü doğumda şans işi demişlerdi..

Teşekkür ederim canım bende güzel olarak duydum ama daha gitmedim hayırlısı olsun hepimiz hakkında:)))

ayrıca ben fatih medicala gidiyorum ama fiyat olarak cok yüksek karar veremedm hala, nisa da benim evime çok uzak o yüzden kararsız kaldım.hastanelerde doğum yapanlar cok mennun olup aynı hastanede yapıp mennun olmayanlar var kısmet işi işte Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bende Bahçelievler Medikal park a gittim ama oranında fiyatları baya tuzlu geldi..Hastane güzel temiz ama O kadar para yatırmak bana biraz mantıksız geliyor :((((

Back