• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerebileceğiniz bb krem?

gul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
243
40
68
kızlar ben bb krem almak istiyorum ama karar veremiyorum ben kapatıcılığından ziyade yüzüme zarar vermesin istiyorum hergün kullanabileceğim krem kadar sağlıklı doğal bişey istiyorum. önere bileceğiniz bişey varmı?

loreal sakın alma yağlı gibi kapatılıcılığı da iyi değil. İyi bir kapatıcılık beklemiceksin ama insan biraz yüksek performans bekliyor ben garnier kullandım karma ciltler için olanından onun kapatıcılığı güzel ama akışkanlığı nedeniyle tüpünden sızıyor ve yanında taşıyamıyorsun (özellikle seyahat için pek uygun değil). şimdi missha yı araştırıyorum netteki yorumları iyi ama nerden satın alabilceğimi bulamadım.( türkiye online satış sitesinde benim aradığım ton yok:(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana bir tek Garnier zarar vermedi. Diğer markaları hiç beğenmedim ben uymadı cildime pek.

kızlar ben bb krem almak istiyorum ama karar veremiyorum ben kapatıcılığından ziyade yüzüme zarar vermesin istiyorum hergün kullanabileceğim krem kadar sağlıklı doğal bişey istiyorum. önere bileceğiniz bişey varmı?

Maybelline BB kremini tavsiye ederim

Bulabilir misiniz bilmiyorum ama pure beauty jasmine spf 15 bb cream diye bir urun var watsonsdan temin etmistik zamaninda gercekten harika mor bir kutusu var yuzde hic agirlik yapmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back