Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım ben pek inanmıyorum öyle şeylere ama belki kullanan vardır trendyol yorumlar kısmını oku bence orda alanlar yazıyor işe yarayıp yaramadığını .. ne sağlık sorununuz var ? Belki başka yöntem bulabiliriz
Kore ginseng kullandim ve memnun kaldim kolumda bir alan tedavi oldu resmen Ama baska bir yakinim odem sikayetinden bahsetti Yine kardesim sevmedi Ben bel agrima fayda gormedim Dekamin ise guzel gunluk faydasi oluyor
Seker hastaliginda hic olumlu yorum okumadim aman dikkat
Kore ginseng kullandim ve memnun kaldim kolumda bir alan tedavi oldu resmen Ama baska bir yakinim odem sikayetinden bahsetti Yine kardesim sevmedi Ben bel agrima fayda gormedim Dekamin ise guzel gunluk faydasi oluyor
Seker hastaliginda hic olumlu yorum okumadim aman dikkat
evet ben kullandım ve Distribütörlüğünü yapıyorum . her tedavı yontemınde oncelıkle ınanmaktan geçer . dogru ve düzenli ürünlerin kullanımı ıle gerçekten çok fayda görebilirsiniz.
bazı arkadaslarım hamile bile kalmıstı
ama dediğim gibi dogru tanı konulup dogru urunlerın kullanılması gerekiyor
Bu bantlardan uzak durun sakın almayın . .anneme ve babama sattılar nasıl üye yapıyorlardı Bir de üye olunca bir dolu bant almak zorunda kalıyorsun çok aşırı derecede saçma uzak durun. Ayrıca hiç de bir işe yaramıyorlar.