- 27 Eylül 2018
- 128
- 22
- 98
- 30
- Konu Sahibi aysemburak94
onemore bantlarından kullananlar var mı ?? kadın hastalığı veya başka bir hastalık için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bantlar nedir nasıl kullanılır ?onemore bantlarından kullananlar var mı ?? kadın hastalığı veya başka bir hastalık için
sağlık bantları ama kullanmadım kullanan var mı merak ediyorumBu bantlar nedir nasıl kullanılır ?
Anladım ben pek inanmıyorum öyle şeylere ama belki kullanan vardır trendyol yorumlar kısmını oku bence orda alanlar yazıyor işe yarayıp yaramadığını .. ne sağlık sorununuz var ? Belki başka yöntem bulabilirizsağlık bantları ama kullanmadım kullanan var mı merak ediyorum
genel sağlık eksik vitaminler ve kadın hastalıkları için aldım umarım faydasını görürümKore ginseng kullandim ve memnun kaldim kolumda bir alan tedavi oldu resmen
Ama baska bir yakinim odem sikayetinden bahsetti
Yine kardesim sevmedi
Ben bel agrima fayda gormedim
Dekamin ise guzel gunluk faydasi oluyor
Seker hastaliginda hic olumlu yorum okumadim aman dikkat
evet ben kullandım ve Distribütörlüğünü yapıyorum . her tedavı yontemınde oncelıkle ınanmaktan geçer . dogru ve düzenli ürünlerin kullanımı ıle gerçekten çok fayda görebilirsiniz.sağlık bantları ama kullanmadım kullanan var mı merak ediyorum
Tabiki herkesin görüşü farklı. Sadece arkadaşın sorusu önüme çıktı yazmak istedim. Hayırlı günlerhiç inanmıyorum ben o bantlara.Tamamen ticari.plasebo etkisiyle iyi hissedenler olmuştur sadece hepsi o