Gebeliğe Hazırlık Onemliiiii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet gununden bir iki gun once hamile kalan varmi ?
Yumurtlama gunu eger adete yakin gunlerse tutabilir hatta son anda oldugu icin adet olup hamile olan bile varmis cunku gec döllenme vucut olmadi saniyor sanirim ovulasyoj testiyle yumurtlama gununu ogrenebilir son gunler mi yumurtluyor ogrenebilir

Ya sanırım ben Bi yerde okumuş olabıkırım tam hatırlamıyorum ama adete 4gun kala falan olmuyor dıye Bişey geliyor aklıma tam emin olmamakla beraber. Umarım hakkında hayırlısı olur ahhh Bi bebiş hasreti insana herşey düşündürüyor. Bende gec dollenmıstır üstüne görmüşümdür gibisinden bahane aradıgım için sürekli okudum diye hatırlıyorum

Hiiiççç belli olmaz. Ne zaman yumurtladığına veya o ay kaçkere yumurtladığına bağlı. Adetten hemen sonra bile tek ilişkiyle hamile kalanlar var.

Nezaman hamile kaldigin tamamen yumurtlama zamanina bagli. Genel olarak bilinen adetten 2 hafta sonra yumurtlama zamani oluyor ama bu degiskenlik gosterir. Ayni kadin bu ay farkli zamanda sonraki ay adete yakin bir zamanda yumurtlayabilir. Bu 2 gun kala mi olur 1 hafta kala mi yumurta takibi ile ancak belli olur. Gebelikteki gec dollenme muhabbetide bu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…