ÖNEMLİİİ

gldrngl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
263
99
Hanımlar doğumuma çok az kaldı ve hala nerde doğum yapıcamı bilmiyorum pendik emsey hastanesinde normal doğum yapanlar acil cevap ve bilgi istiyorum nolur((

Ben yaptim normal doğum emsey çok iyi bir hastane Dr personel son derece ilgili gülcan hanimdi Dr doğumunda ki sorunda bütün doğum Dr basima toplandi hastalarini birakip ilgilendi allah razi olsun bütün ekip çok mükemmel simdi hamile olsam yine tercihidir izmit ten gitmistik her ay hic pişman olmazsin ellerinden geldiği kadar normal doğum için ugrasiyorlar sezeryan son müdahale

Yanliz haberlerde dinledim her kadin normal doguma uygun olmayabiliyormus. Illa sezeryan istemiyorum diye diretmeyin lutfen. Sozum direk size degilde genel anne adaylarina

Hic pişman olmazsin emin ol doğumdan ciktim odaya lohusa şerbeti getirmiş lerdi hastane ikrami imiş meğer tabiki normal diye tuturmamak gerek ancak imkan biraz varsa değerlendirme taraftariyim

Tek soru
Yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı
Doğumda çocuk doktoru var mı

Bırakın normali sezeryanı lohusa şerbetini olumsuz bir durum olursa müdahale güçlerini değerlendirin
Bir sıkıntı olunca sizi sevk edeceğiz deyip uygun yer arayışına mı giriyorlar anında müdahale ediyorlar mı bunu araştırın

Doktor iyi davrandı hemşire iyi idi bunlar insan unsuru kişiler değişir hatta aynı kişinin bile Eşref saati olur ya da olmaz herkesin kendince sorunu olur ilgisi değişir o nedenle kurumun fiziki kapasitesini öncelikle değerlendirin

Sağlıklı doğumlar

benim ikinci doğumum olucak nasipse normal yapıyorum zaten orda bir sıkıntı yok merak ettiğim şey doğum esnasındaki ortam nedir sancı çekerken doğum yapmayı bekleyen kadınlarla bir aradamı tutuluyorsunuz yoksa kendi odanızdamı sancılarınızı çekiyorsunuz doğumhanenin önünde erkekler bekliyormu sesimiz dışarıdan duyulabilicek bir ortamdamı doğum yaptınız ben çünkü doğum yaptığım hastanede bütün çığlıklarımı kayınpederim babam kaynım hepsi duymuştu bunu istemiyorum emseyde bu söz konusumu ve gider gitmez doğal yolla açılmayı beklemeden hemen suni sancı veriyorlarmı açıkçası herşeyi merak ediyorum çünkü ilk doğumumdan pskolojik olarak çook etkilenmiştim saniye başı çatala çıkarıyolardı açılma varmı yokmu diye kapı kapatılmıyodu orda doğum yapıcak kadınlar beni muayne esnasında görebiliyorlardı mahremiyet ne derece korunuyor normal doğum 2000 yazmış bir bayan siz kaça yaptınız başınızı şişiriyorum ama lütfen yardımcı olun bana gidip görme bilgi alma gibi bir fırsatım yok şuan burdan öğrenmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldığı içinde tedirginim

evet katılıyorum size asıl araştırılması gereken konular bunlar benim zaten normal bir aksilik olurda sezeryan derlerse illada normal diye tutturmam zaten şöylede bir durum var ilk durumumda makatta çatlak oluştu bunun için doğumdan 3 ay sonra tekrar bir ameliyat oldum bunun için doktorum bana ikinciyi sezeryan yap normal yaparsan yine aynısı olucak dedi emseydeki pınar hanımla görüştüm oda herkeste olabilicek birşey ameliyatınızı yapan dr la görüşürüz bir sakınca yok derse sezeryana gerek yok dedi dk dan dr a fark ediyo

Yanliz haberlerde dinledim her kadin normal doguma uygun olmayabiliyormus. Illa sezeryan istemiyorum diye diretmeyin lutfen. Sozum direk size degilde genel anne adaylarina
benim normal yapmak için bir sıkıntım yok birinci çocuğum normaldi

Hayir kendi odanizda bekliyorsunuz sanciniza acilmaniza odanizda bakiyorlar catala yanlizca dogumhanede aliyorlar doğumdan sonra eşime sordum disariya ses geldiği diye hagir dedi mahremiyete önem veriyorlar zaten o yüzden tercih ettim hamile değilim ama sadece bu yüzden tercihimdir hala gider gitmez suni sanci vermiyorlar hatta ben hic almadim bebek doğunca giyinme odasina goturuyorlar ve babası erkek olarak yanlizca yapilan herşeyi izliyor babami almamislar düşünün Esim oğlumu annem ve kv izin vermişler tesetturlu bir bayanim odamdamda cikarken ve girerken hemşire disarida koridorda gormesinlerdiye kendi kapatti sacimi üzeri mi odada muayene esnasinda bile Esim.dahi disari cikti annem bile akliniza takilan varsa cevaplaha bilirim bildiğim olcude

[QUOTyeni post: 39948905, member: 370851"]Tek soru
Yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı
Doğumda çocuk doktoru var mı

Bırakın normali sezeryanı lohusa şerbetini olumsuz bir durum olbiliridahale güçlerini değerlendirin
Bir sıkıntı olunca sizi sevk edeceğiz deyip uygun yer arayışına mı giriyorlar anında müdahale ediyorlar mı bunu araştırın

Doktor iyi davrandı hemşire iyi idi bunlar insan unsuru kişiler değişir hatta aynı kişinin bile Eşref saati olur ya da olmaz herkesin kendince sorunu olur ilgisi değişir o nedenle kurumun fiziki kapasitesini öncelikle değerlendirin

Sağlıklı doğumlar[/QUOTE]
Evet yeni dogan yoğun bakimi var YAZDIKLARIMIdda da belirttim doğum sirasinda bi silinti yasadim ve hastanede ne dört doğum doktoru da badidaydi ve doğumu birlikte yaptirdilar diye bilirim zaten A sinifi bir hastane ve avrupa standart larinda bir arastirin tabi ki herkes için ilgi farklı ben ilgiden kastim kapida kasilanip uğurlanmak değil kısaca poh pohlanmak değil di o yüzden tercih ettim benim veya evladimin acil müdahaleye ihtihacim olursa diye çok iyi arastirdim ve tercih ettim.iki yol oldu ve pişman değilim kocaelinden gittim ve oğlumu halen daha goturuyorum sünnetini de ora düşünüyorum çünkü tam ekipmanlar calisiyorlar sizde arastirin derim

içim ferahladı Allah razı olsun

Daha 13 aralıkta konu açmışsın hamileyim mutluyum diye nasıl doğumuna çok az zaman kalıyor onu anlamadım bu 1.soru

2.soru; hadi diyelim az kaldu doğuma 9 aydır hiç mi dr kontrolüne gitmediniz testlerinizi yaptırmadınız her ay dr gitmeniz lazım ve zaten takio eden dr doğuma girer son ayında nerede doğum yapucam diye düşünen bi sizi gördüm

500 mü ya bazı kadınlar 1.500 2.ooo diyorlar normal doğum için siz ne zamn yaptınız doğumunuzu
Canim iki yil oldu dun esimede sordum 500-550 falandi dedi birde biz demerkand dergisi abonesiydik ozaman semerkand dergisi aboneleri yüzde yirmi indirim yapiyorlardi hastane de ha indirim olmadan da olsun olsun 700-750 olsun Dr la veya muayeneye gittiğinizde danismaya sorun bi ayrintili anlatırlar size

Birde doğum bölünü ayri oraya yanliz Eşiniz giriyo kapida o bekliyor dedim ya dun sordum babami da almamislar o kusma Esim anlatti bi ben Vardim dedim anliyorun seni ben tekrar doğum yaparsam kimseyi götürmek istemiyorum mesela bi Esim olsun oda da baya telaş yapti annem kv benide strese soktular simdi istemem diyorum ki siz maşallah kayin KB baya hepsi gelmiş önceden söyledim ben babam da mersinden hastaneye geldiğiiiçin var di ev uzak olunca dönemedi yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…