• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler önemli!!!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

lad127

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
40
0
86
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar:
Biliyorsunuz bende sizler gibi erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim. doğumdan sonraki 39. günde regl oldum. baya bir uzun sürdü. neyse temizlendim bitti dedim bir oh çektim. fakat temizlenmemin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen bugün yine kanamam oldu. aynı şekilde sorun yaşayan arkadalşlar var mı? yardımcı olursanız sevinirim

Ahhhhhhhh canim bebeğimi kaybettiğm 10 ay oldu halen toparlanamadim
ya kanamam geç oluyor yada durmuyor
dr sürekli irtibat halinde ol herşeyi daniş en doğru bilgiyi onlar verir
rabbim acil şifalar versin

Ben de erken doğum dan bebeğimi kaybettim y 43 gün adetimi oldum kahve renkli adet geldi..daha sonra 1 ay sonra tekrar adet oldum çok yoğun bir kanamam oldu...pet yetişmiyordu açikcasi....şimdi bitti..3 ay oldu erken doğum yapali benim bakalim ne olacak ...BENİMKİ BÖYLE OLDU ADETİM LAD... DAHA DR YE GİTMEDİM AÇIKCASI ARTIK DR LERDEN KORKUYORUM...HAYILISI OLSUN BAKALIM...

Doktora gitmelisin canım..En güzrl cvp ları doktorda bulabilirsin...
Bende erken doğum yaptım,ilk reglim 35gün sonra oldum..her ay sarkıyor artık benimkide.
Geçmiş olsun tekrar cnm

merhaba arkadaşım bende 10 mayıs anneler gününde 26. haftada doğum yaptım
bebeklerim 10 gün yaşadı ve öldüler hala kanamam devam ediyor yani 2 ayı geçti geçen hafta çarşamba dr a gittim içimde parça kaldığını ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi kürtaj yaptılar parçayı patolojiye tahlile gönderdiler ilaçlar verdiler ama hala devam ediyor ayın 25 inde parçanın sonucu çıkacak devam ederse yine gidecem bakalım hayırlısı ama sende ihmal etme mutlaka bi dr a görün sağlıkla kal hoşçakal
ŞenizŞeniz:

Geçmiş olsun lad bende 37 gün önce 22 haftalık bebeğimi kaybettim 4 gün oldu adetim başlayalı genelde beşinci güne fazla olmazdı ama duracak gibi görünmüyo baya yoğun geliyo bizede doktor yolu gözükebilir bu gidişle

arkadaşlar tatilde olduğum için yazamadım. yeni döndüm ve tüm yazdıklarınızı okudum çok eşekkür ederim paylaşımlarınız için.
doktora gittim ve yasmin başladı. adet olmadan önce yumurta çatlaması oluyorya onlardan biri çatlamamış ve kanamaya neden olmuş. kist görünümü almış ama öyle çikolata kisti falan değilmiş. yasminin bir kutusu bitti adet oldum gayet normaldi. şimdi 2. kutusuna devam ediyorum tekrar adet olduğumda doktorum görecek beni.
tekrardan bilgilendiririm sizleri.
kendinize iyi bakın.

Back