• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli

rukiye07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
8
0
1
25
Beta HCG değerim 2.30 çıktı bugün de ultrasonda bir şey görünmedi. Bir dahaki testi ne zaman yapmalıyım. 5 gündür reglim bitti .

Canım ne demek istediğin tam olarak anlaşılmıyor . Hamilelik şüphen mi vardı varsa adet olmuşsun üzerinden 5 gün geçmiş kan için çok erken . Konun anlaşılmıyor

Gebelik şüphem var ama bakireyim. Erkek arkadaşımla cinsel birleşme olmadi ama menisi vajinama sürülmüş olabilir korkusu var. Bugün ultrasonda bir şey yoktu. Sabah testim de negatifti. Kan testim de 2.30 di . Ama üç ay önce normal kan testi yaptığımda o beta HCG değerinin 0.100 olduğunu gördüm. Son yaptığım beta HCG de 2.30 çıktı. 5 gün oldu reglim bitmiş. Birleşme olmadan o olaydan hemen sonra da ertesin gün regl oldum

Test yapmak istesem uygun zaman ne zaman olur
Kız regl olmuşsun işte daha ne istiyorsun 😀 hamile değilsin korkma. O değer 5 in altında çıktığı sürece için rahat olsun 0 da çıksa aynı 4.99 da çıksa aynı anlama geliyor

Bu kadar korkarak yapıyorsanız neden bu kadar ileri gidiyorsunuzki meraktan soruyorum

Kız regl olmuşsun işte daha ne istiyorsun 😀 hamile değilsin korkma. O değer 5 in altında çıktığı sürece için rahat olsun 0 da çıksa aynı 4.99 da çıksa aynı anlama geliyor
Ama neden üç ay önceki kan tahlili ile son kan testim beta HCG arasında değişim oldu ki? 0.100 iken 2.30 olmuş. O üç ay önce de regl iken tahlil vermiştim başka bir poliklinik için gebelik şüphesi için değil yani.

Beta HCG değerim 2.30 çıktı bugün de ultrasonda bir şey görünmedi. Bir dahaki testi ne zaman yapmalıyım. 5 gündür reglim bitti .
Regliniz yeni bittiyse gebelikten söz edilmez ki tam olarak neyi sormak istediniz anlamadım

Ama neden üç ay önceki kan tahlili ile son kan testim beta HCG arasında değişim oldu ki? 0.100 iken 2.30 olmuş. O üç ay önce de regl iken tahlil vermiştim başka bir poliklinik için gebelik şüphesi için değil yani.
Hormonlara bağlı değişir. Belki şimdi versen 4 çıkar

Regliniz yeni bittiyse gebelikten söz edilmez ki tam olarak neyi sormak istediniz anlamadım
17 Mart'ta bu durum yaşandı. 18 Mart'ta regl oldum . 5-6 gün sürdü regl . Reglden 3 gün sonra test yaptım 2.30 çıktı. Yüksek değil mi yine de normalde 0.100 olmuş 3 ay önce başka bir durumdan dolayı verdiğim kan tahlilinde.

17 Mart'ta bu durum yaşandı. 18 Mart'ta regl oldum . 5-6 gün sürdü regl . Reglden 3 gün sonra test yaptım 2.30 çıktı. Yüksek değil mi yine de normalde 0.100 olmuş 3 ay önce başka bir durumdan dolayı verdiğim kan tahlilinde.
Her laboratuvarın referans algısı farklı.
2 de çıkar 2,30 da çıkar 0,100 de.
5 ten yüksek olmadığı sürece hepsi negatif.
Detaylara takılmayın. Korkuyorsanız da bu b*ku yemeyin.

Back
X