- 1 Ocak 2024
- 58
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi candygirl0
Merhabalar kizlik zari acısı neye benziyor tarif edebilir misiniz? Cevap veren herkese teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ondan bahsediyorum neye benziyor parmak kesmek gibi miNasil yani? Ilk iliskide yasanan acidan mi bahsediyorsunuz.
O öyle düşündüğün gibi bişey değil.Evet ondan bahsediyorum neye benziyor parmak kesmek gibi mi
Nasıl acaba açıklayabilir misiniz rica etsemO öyle düşündüğün gibi bişey değil.
İnsanın başına ya meraktan yada y***dan çok meraklı gibi gördüm seni sanırım çok sürmeden tecrübe ederek göreceksinEvet ondan bahsediyorum neye benziyor parmak kesmek gibi mi
Zaten tecrübe etmiş de yerinde mi değil mi onun için soruyor benceİnsanın başına ya meraktan yada y***dan çok meraklı gibi gördüm seni sanırım çok sürmeden tecrübe ederek göreceksin
OlabilirZaten tecrübe etmiş de yerinde mi değil mi onun için soruyor bence
Bu tecrübe dolu sözlerinizin sebebi merak olmasa gerek.İnsanın başına ya meraktan yada y***dan çok meraklı gibi gördüm seni sanırım çok sürmeden tecrübe ederek göreceksin
İnsanlara ya meraktan ya y...tan diyip, sonra da Allah'tan hidayet dilemeniz, buradan bakınca çok samimiyetsiz ve iyi niyetsiz görünüyor.Olabilirbu gençlik nereye gidiyor allahım hidayet versin kötü yolda olan her kims varsa inşallah
İlk ilişkide vajinanın kuru olmaması gerekiyor, kuruluk olduğunda baskıya bağlı ağrı hissediliyor haliyle. Bunu aza indirmek için ön sevişme ile rahatlama şart.Merhabalar kizlik zari acısı neye benziyor tarif edebilir misiniz? Cevap veren herkese teşekkür ederim
Sen beyin ameliyatı olmuşsun tecrubelisin ondan acılara karşıBeyin ameliyatı olduğunu düşün, nasıl agrı acı aynı öyleee![]()
Kendi başına çok geldiği için biliyosun bu işleri zavallı seniİnsanın başına ya meraktan yada y***dan çok meraklı gibi gördüm seni sanırım çok sürmeden tecrübe ederek göreceksin