Arkadaşlar belki size farklı gelebilir belki aranızda böyle bi durum yaşamış olanlar vardır bilmiyorum soru sormak istiyorum adetim 13 gün gecikti hâla olmadım değerim 0.100 cıktı bi kaç kişiden duydum tekrar yükselme olabiliyormuş doktorumda dedi aynısını bugün tekrardan kan verdim aranızda böyle bi durum yaşayan var mı nasıl oldu tek bana değil böyle bi durumu yaşayan herkese umut olursunuz yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar belki size farklı gelebilir belki aranızda böyle bi durum yaşamış olanlar vardır bilmiyorum soru sormak istiyorum adetim 13 gün gecikti hâla olmadım değerim 0.100 cıktı bi kaç kişiden duydum tekrar yükselme olabiliyormuş doktorumda dedi aynısını bugün tekrardan kan verdim aranızda böyle bi durum yaşayan var mı nasıl oldu tek bana değil böyle bi durumu yaşayan herkese umut olursunuz yorumlarınızı bekliyorum❤
13 gün gecikmiş adetiniz ve değer bu gecikmeye göre çok düşük.gebelik ihtimali yok gibi ama adet olmazsanız tekrar test yaptırırsınız.istiyorsanız en kısa zamanda nasip etsin ALLAH.
Arkadaşlar belki size farklı gelebilir belki aranızda böyle bi durum yaşamış olanlar vardır bilmiyorum soru sormak istiyorum adetim 13 gün gecikti hâla olmadım değerim 0.100 cıktı bi kaç kişiden duydum tekrar yükselme olabiliyormuş doktorumda dedi aynısını bugün tekrardan kan verdim aranızda böyle bi durum yaşayan var mı nasıl oldu tek bana değil böyle bi durumu yaşayan herkese umut olursunuz yorumlarınızı bekliyorum❤