Önemli ...

sedefyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
35
3
1
25
Arkadaşlar belki size farklı gelebilir belki aranızda böyle bi durum yaşamış olanlar vardır bilmiyorum soru sormak istiyorum adetim 13 gün gecikti hâla olmadım değerim 0.100 cıktı bi kaç kişiden duydum tekrar yükselme olabiliyormuş doktorumda dedi aynısını bugün tekrardan kan verdim aranızda böyle bi durum yaşayan var mı nasıl oldu tek bana değil böyle bi durumu yaşayan herkese umut olursunuz yorumlarınızı bekliyorum

13 gün gecikmiş adetiniz ve değer bu gecikmeye göre çok düşük.gebelik ihtimali yok gibi ama adet olmazsanız tekrar test yaptırırsınız.istiyorsanız en kısa zamanda nasip etsin ALLAH.

Adet düzensizliği varsa gecikme olur
Yumurtlama olmadıysa veya kiste dönüştüyse veya geç yumurtlama olduysa herşey olabilir

13 gun gecikmeyle gec dollenme bile olsa cikardi

30. Gun yumurtladim uzerinden 13 gun gecti adetim 13 gun gecmis oldu oyle ogrenmistim hamile oldugumu. Eger yumurtlama gununuzu biliyorsaniz uzerinden 15 gun gectiyse ve bu degerse negatiftir canim.

Teşekkür ederim bilginiz için negatif cıktı değerim yine adet olamadım ne yapsam bilmiyorum

16.inci gun gelir kanama bence gec yumurtlama gibi gecen ay bende ayniydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…