Önemli

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.533
Bunun yeri burasi değil biliyorum aa tanıdığımın israri üstüne si sormak için konu açıyorum. Arkadaşım 22 yaşında Önlisans mezunu çocuk gelişimi bölümünden mezun ama yapmak istemiyor. 1 yıl kres deneyimi var devam etmeyecegim diyor ömür boyu bu isi yaomak istemiyorum diyor.
3 günlüğune Atatürk üniversitesi sinavsiz ikinci üniversite kaydını açmış. Düşüncesi 2 yillik okudugu çocuk gelisimi bölümünü seneye dgs yle isletme olarak 4 yila tamamlamak . Sirket ofis yada banka gibi bir işte çalışmak istiyor. Ikinci üniversite olarak ne okuyabilir bölüm? Yardimci olurmusunuz bide yanamci dil kirsuna başlayacağını söyledi. Arkadaşım kapali. Sizce bi yere girebilirmi ?

Tesettürlu hanımlar da istedikleri her işte çalışabilir yeter ki azmetsin. Çocuk gelişiminden DGS ile o dediğin bölümlere geçiş oluyor mu ona emin değilim olmuyorsa ikinci üni olarak o bölümü okusun.

Bi baltaya sap olıyım diyor kaba tabirle , yükseleceğim bir isim olsun istiyor.

İyi de yükselecek iş dediği Nasıl olur ki

10 yılı aşkın süredir aynı işi yapıyorum yükselemiyorum tiltli bir mesleğim var sözde

Ama bir fabrikada ayakçı olarak başlayan birisi usta başı, vardiya sorumlusu vs olur bu süreçte

Yani önemli olan yükselmek mi iyi bir konumda çalışmak mı

Bu arada liseden çocuk gelişimi mezunu anaokulu öğretmenimiz evli ve çocuklu iken üniversite okumuş şimdi de çalıştığı okulda müdür

Elindeki altın bileziği görmüyor bence arkadaşınız

İyi de yükselecek iş dediği Nasıl olur ki

10 yılı aşkın süredir aynı işi yapıyorum yükselemiyorum tiltli bir mesleğim var sözde

Ama bir fabrikada ayakçı olarak başlayan birisi usta başı, vardiya sorumlusu vs olur bu süreçte

Yani önemli olan yükselmek mi iyi bir konumda çalışmak mı

Bu arada liseden çocuk gelişimi mezunu anaokulu öğretmenimiz evli ve çocuklu iken üniversite okumuş şimdi de çalıştığı okulda müdür

Elindeki altın bileziği görmüyor bence arkadaşınız
Napmk istediğini bilmiyor. Kariyer sahibi kadinlari görünce çok özeniyorum diyor . İş kadını tanimi sanirim istediği sey ama anaokulu öğretmeni olmak istemedigini biliyorum. Bi sirkette ofiste vs istediği şeyler. Biraz konuştuğumda onunla bunlari anladim . Halkla ilişkiler bankacilik bi mevki ne yaptigimi yapacagini bilmek niyeti. Bende bu konuda cok bilgim olmadığıni . Belkide bilmediğimiz gözümüzden kaçan mesleklerin olduğunu söyledim. Evet takim elbiseli birini görüyorsun ama sonuç itibariyle ne iş yaptığını biliyor muyuz hayir bu yüzden kkyi önerdim üyeliği olmadığı için de rica etti . O yüzden akli selim bir iki örneği saniyoeum kendince degerlendirip atilim yapacak

X