Emegine cok tsk ederim arkadasim.
Yanliz söylemek istedigim iki sey var.
Birincisi slaytlari otomatik yapmissin ama ben daha metnin yarisinda iken slayt degisiyor, yani cok hizliya ayarlanmis.
Ikincisi kime kismina isim yazmak zorunda degilsin, hata vermiyor, ben hep kime kismini bos birakiyorum ve simdiye kadar hic hata vermedi.... (hotmail´de)
Rica ederim
hizli demissiniz fakat slayt akarken durdurabilirsiniz ; )
sol tarafta butonlar var gormediniz sanirim
sizde vermemis olabilir
ama bazen hata veriyor o yuzden bunu da belirtmek istedim
kolay gelsin
sol taraftaki buttonlari tabiki gördüm ve biliyorum...
ama her slaytti atladiktan sonra ben kendim geri gidiyorum sonra birdahaki slaytta yine aynisi oluyor arkadasim yani ben buttonlari kullanicaksam neden otomatik ayarlanmis? ben sadece fikrimi belirtmek istedim
cünkü yaptiginiz gercekten cok güzel bisey ve dagitilmaya deger. ama datilicaksa eger tam olsun istedim bu yüzden bunu sizinle paylastim. kriteri iyi yada kötü yönden görmek size kalmis birsey.
evet daha önce böyle bir video izlemiştim...
Şans maillerini önemsemiyorum onların için zaman kaybedemem, fakat önemli mailler var ve gönderilmesi gerekiyorsa her zaman gizli bölümü işaretler ve mail adreslerinin görülmeyeceği şekilde gönderirim maillerimi...
Arkadaşlar size tavsiyem maillerinizi gizleyin, böylece kötü niyetli insanları kısmende olsa engellemiş oluruz...
merhaba gizli bölüm derken biraz daha açabilir misin? Bu konuda bilgim yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?