• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNEMLİ: Temiz Mail Yollama Yöntemi (Lütfen Okuyunuz!)

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Evet başlığı okudunuz, bu ve bunun gibi birçok başlık dikkatinizi çekiyor ve maili arkadaşlarınıza göndermek için sabırsızlanıyorsunuz.Mesela “ya doğruysa” diye başlayan “msn paralı olacakmış”, “bu maili …sayıda kişiye gönderirsen hesabına çuvalla para yatırılacak” gibi konuları içeren saçma sapan maillerden bahsediyorum.
Tabi bunların yanı sıra duygu sömürüsü yapan veya dini inançları kullanarak size gelen postayı arkadaşlarınıza göndermenizi sağlayan sahtekarlar da var…
“Bu maili 3 saat içinde 5 kişiye göndermezsen başına geleceklerden microsoft sorumlu değildir” falan filan.Yaşıyorsa kaç yaşına geldiği bilinmeyen yanık yüzlü çocuğun fotoğrafının olduğu mailden hiç bahsetmek istemezdim ama. Her seferinde aynı fotoğraf, farklı isim ve telefon numarasıyla Forward edilen maillere hala kanıp ciddiye alanlar var. OYSA İŞİN GERÇEK YÜZÜ

Sizin için hazırladığım slayt gösterisini indirin ;izleyin ve bilgilenin arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

INDIR şutarafagitti

evet daha önce böyle bir video izlemiştim...
Şans maillerini önemsemiyorum onların için zaman kaybedemem, fakat önemli mailler var ve gönderilmesi gerekiyorsa her zaman gizli bölümü işaretler ve mail adreslerinin görülmeyeceği şekilde gönderirim maillerimi...
Arkadaşlar size tavsiyem maillerinizi gizleyin, böylece kötü niyetli insanları kısmende olsa engellemiş oluruz...

Emegine cok tsk ederim arkadasim.

Yanliz söylemek istedigim iki sey var.
Birincisi slaytlari otomatik yapmissin ama ben daha metnin yarisinda iken slayt degisiyor, yani cok hizliya ayarlanmis.

Ikincisi kime kismina isim yazmak zorunda degilsin, hata vermiyor, ben hep kime kismini bos birakiyorum ve simdiye kadar hic hata vermedi.... (hotmail´de)

Emegine cok tsk ederim arkadasim.

Yanliz söylemek istedigim iki sey var.
Birincisi slaytlari otomatik yapmissin ama ben daha metnin yarisinda iken slayt degisiyor, yani cok hizliya ayarlanmis.

Ikincisi kime kismina isim yazmak zorunda degilsin, hata vermiyor, ben hep kime kismini bos birakiyorum ve simdiye kadar hic hata vermedi.... (hotmail´de)

Rica ederim
hizli demissiniz fakat slayt akarken durdurabilirsiniz ; )
sol tarafta butonlar var gormediniz sanirim

sizde vermemis olabilir
ama bazen hata veriyor o yuzden bunu da belirtmek istedim

kolay gelsin

ben o mailleri okumadan cöpe atiyom bu sacmaliklara inanalarida anlamiyorum

Rica ederim
hizli demissiniz fakat slayt akarken durdurabilirsiniz ; )
sol tarafta butonlar var gormediniz sanirim

sizde vermemis olabilir
ama bazen hata veriyor o yuzden bunu da belirtmek istedim

kolay gelsin

sol taraftaki buttonlari tabiki gördüm ve biliyorum...
ama her slaytti atladiktan sonra ben kendim geri gidiyorum sonra birdahaki slaytta yine aynisi oluyor arkadasim yani ben buttonlari kullanicaksam neden otomatik ayarlanmis? ben sadece fikrimi belirtmek istedim
cünkü yaptiginiz gercekten cok güzel bisey ve dagitilmaya deger. ama datilicaksa eger tam olsun istedim bu yüzden bunu sizinle paylastim. kriteri iyi yada kötü yönden görmek size kalmis birsey.

sol taraftaki buttonlari tabiki gördüm ve biliyorum...
ama her slaytti atladiktan sonra ben kendim geri gidiyorum sonra birdahaki slaytta yine aynisi oluyor arkadasim yani ben buttonlari kullanicaksam neden otomatik ayarlanmis? ben sadece fikrimi belirtmek istedim
cünkü yaptiginiz gercekten cok güzel bisey ve dagitilmaya deger. ama datilicaksa eger tam olsun istedim bu yüzden bunu sizinle paylastim. kriteri iyi yada kötü yönden görmek size kalmis birsey.

: )
sayfa atlamadan durdurabilirsiniz : )
ve 5 sn kisa bir sure degil
yazilar buyuk ve okunakli
ben gayet guzel okudum
sizden baska okuyamadiginiz iddia eden olmadi

neyse tekrar kolay gelsin

Zeppim,
ellerine emeklerine sağlık,çok doğru ve yerinde bir bilgilendirme olmuş,slaytsa mükemmelŞeniz
Malesef bu tür maillerden bende muzdaribim,iyi hoş birşeyleri paylaşmak istiyorlar ama konu ya yıllar öncesinin bir mevzusu oluyor ya da balon haber,bazende 9 kişiye gönder 333 kişiye gönder,şansın dönecek,beklentilerin gerçekleşecek gibi mailler geliyor,alınmasınlar ama o kadar kişiye gönderince hayatımızda birşeyler yoluna giriyorsa niye bunca sorun yaşıyor insanoğlu,talep edilen sayıda gönderim yapsın hayatı güllük gülistanlık olsun o zaman,hadi o da bir tarafa,toplu maillerde mail yolladıkları kişilerin adresleri gizli olsun bari,bir bakıyorsunuz sizi biri eklemiş,taciz ediyor,nerden buldun bu adresi diye soruncada toplu maillerden diyor,hiç tanımadığımız insanların çat kapı eklemeleriyle rahatsız edilmek hiç hoş olmuyor:1closedeyes:
Defalarca toplu mail yollamayın dediğim halde hala yollayanlar var:delphin:
Sağolsunlar varolsunlar ama bu sıkıntıyı da göz ardı etmesinler.
Adresleri gizleyin,gizlemiyorsanız toplu maile Hayır:enbuyukkk:

evet daha önce böyle bir video izlemiştim...
Şans maillerini önemsemiyorum onların için zaman kaybedemem, fakat önemli mailler var ve gönderilmesi gerekiyorsa her zaman gizli bölümü işaretler ve mail adreslerinin görülmeyeceği şekilde gönderirim maillerimi...
Arkadaşlar size tavsiyem maillerinizi gizleyin, böylece kötü niyetli insanları kısmende olsa engellemiş oluruz...

merhaba gizli bölüm derken biraz daha açabilir misin? Bu konuda bilgim yok da

merhaba gizli bölüm derken biraz daha açabilir misin? Bu konuda bilgim yok da

aslinda indirdirginiz sunumda var ama yine de gostereyim size

mail sayfanizi actiniz yeni mail gonder dediniz her zaman ki gibi

asagida resimle gosterdim takip edelim ;

adszaa1.jpg

11adsiza.jpg

Back