Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önemli soru lütfen bakın
- Konu Sahibi zelisss23
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Yoo, yara bu elbette ki kabuklanacak. Kabuk tutmadan iyileşen böylesine derin bir kesik olacağını sanmıyorum.ya birisi sigara kabuklanmaya neden olur filan yazmıştı forumda sanki kabuklanma anormal bir durummuş gibide o yüxden sordum :) teşekkürler
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
"Takip ettiklerim" olarak ayarlarsanız sadece sizin izlemeye aldığınız kişiler görebilir.Bu arada resim eklemeyi düşünüyorum ayarları nasıl düzenlemem gerek izin verdiklerimin görmesini istiyorum:)
Teşekkürler"Takip ettiklerim" olarak ayarlarsanız sadece sizin izlemeye aldığınız kişiler görebilir.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Siğara kullanan kişilerde yara kabuklanması fazla olur. Bunu doktorla söylüyor. Bu kabuklanma siyah ve kalın olur. Kabuklanma döküldüğünde iz kalma durumuda yüksektir.ya birisi sigara kabuklanmaya neden olur filan yazmıştı forumda sanki kabuklanma anormal bir durummuş gibide o yüxden sordum :) teşekkürler
Anormal bir durum değil.. Ama kabuklanma çok istenilen bir durumda değil Benim karın germe kesimde bile çok çok az ve ince kabuklanma oldu. Her bölgedede yoktu.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Siğara kullanıyormusunuz?Ya iz kalması açısındanmı kabuklanma sıkıntı oluyo acaba yoksa alakası yokmu
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ameliyat öncesi ve sonrası siğara kullanımını önermiyor doktorlar. Siğara kabuklanmayı fazlalaştırır. Kesi izini belirgin yapar,iz iyileşimi iyi olmaz. Ayrıca göğüste morarmalarada neden olabilir. Mümkün olduğunca azaltmaya hatta içmemeye çalışın lütfen.Yazmışsın zaten orayı atlamışım kötü bende sigara kullanıyorm
Az içiyorum ve aslında doktorum hem öncesi hem sonrası için azaltmamın yeterli olduğunu söylemişti bırak dememişti İnşallahAmeliyat öncesi ve sonrası siğara kullanımını önermiyor doktorlar. Siğara kabuklanmayı fazlalaştırır. Kesi izini belirgin yapar,iz iyileşimi iyi olmaz. Ayrıca göğüste morarmalarada neden olabilir. Mümkün olduğunca azaltmaya hatta içmemeye çalışın lütfen.
İz kalmaz