Önemli sokak Mahalle arası düğünleri sorunsalı

Angel8888

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
952
815
103
Şu saatte çocuğumu yeni uyuttum uyanacak diye korkuyorum ter içindeyim bu sokak düğünleri saat kaçta sona erer bilginiz var mı
Aslinda artik bence kapali mekanlarda yapılmalı
Ekleme: izmirin sıcağı malum cocugun odasinin penceresini acamiyorum cunku gürüldü var malum
Not: Google da herhangi bir bilgi bulamadım

Bızım buralarda el bağlama adetı var. Kına bıtıyor gecenın 1-1bucugunda kız evıne damat davul zurna eslıgınde gelır en az yarım saat oyun oynarlar sokakta. Bu daha feciii.

Ateş ettiler diye şikayet edin, ohal var anında dağıtırlar düğünü. Ben anlamıyorum bu sokak düğünlerini, ya gidin salonunuzu tutun, bütün mahalle davul zurna dinlemek zorunda mıyız?hastası var bebeği var çalışanı var. Ayıp
Aynen oyle cok sinirliyim suan bu moddayim:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Gercekten Izmir’de gereginden fazla sokak dugunu oluyor ya sinir bozucu.. ben de final haftalarimda boyle kafayi yiyorum, dedigin gibi cam da kapatilmiyo.. Bi donem yasak gelicek falan deniyordu ama yalan oldu herhalde

Ankara nin bazı ilçelerinde yasaklandı izin verilmiyor artık bildigim kadari ile saat 12 de polis geliyor bitmemiş olursa düğünü bitiriyor. Ama haklısınız hastası , bebeği olan var. Düğünlerine zorla katiyrlar insanları resmen.

Bende nefret ediyorum hele birde agıt yakarak soyluyorlar bızım semtte bitmiyor o agıtları dugun mu cenazemi belli degil belli Bı saate kadar surer de gece yarısına kadarda dugun olmaz ben bıle polisi aramayı dusunuyorum insanı uyutmuyorlar delı oluyorum.

Sırf düğün sevmediğim için düğün yapmadım
Zaten eşim yabancı,koşarak kaçardı kesin
Banada bahane oldu hep derdim ne yapacam ben düğünümde
Nikah sonra yemek,ohhh kimse rahatsız olmadı
12 de biter yada 1 de

Ama mesela aksam ustu çalmaya baslayıncada evde kendi kendime halay cekmeye baslıyorum napim :)

En fazla on dedin mi bitiyor normalde oda sürekli polisi arıyorum. Sonra zabıta ve belediyeyi direk kapaniyor. Birde silah atıyorlar sürekli Teksas mi burası diye ekliyorum

Back
X