Önemli!!hamilelikte uçak yolculuğu yapanlar ve fikri olanlar!!

benbilirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
2.614
7
kızlar 32+1 hamıleyım dopum için memlekte gidecegım ucakla gideyım dıyorum cunkı burda orası 16 saat sürüyor... ben 5 aralıkta gıtmeyı planladım 35+0 iken esımde 28 kasımda git dıyor 34+1 iken yanı ama bana erken gelıyor dopum 6 ocak görunuyor.dr sakınca yok derse 5aralıktamı gitsem bana bir akıl verın bu haldeyken seyhat eden varmı basıma bişey gelırmı allah korusun yardımlarını beklıyorumm kafamçokkarıştı

canım ben 3 aydan sonra hamılelerı ucaga almıyolar dıye duydumm.sen yınede arastır derım

canım dert etme bence.hostesler bile 28. haftaya dek calışıyo.sonrası dr raporu gerek.bence sen de hemen git ne kadar erken o kadar ii.döneceksen de o zaman da raporgerekli canım. dr sakınca yok derse bişey olmaz korkma..bir de her koşulda karayolundan daha avantajlı bence.
sağlıkla doğsun bebişin inşallah.ve iyi yolculuklara.s.

Doktor raporu ile uçabiliyorsunuz fakat belirli bir haftadan sonra raporunuz olsa bile almıyorlar. THY'nın gebelerle ilgili açıklama yapan bir bölümü var orayı inceleyin. Daha aydınlatıcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…