arkadaşlar merhaba eymen talham 15 günlük yıkadık üstünü giydirirken bacağının eklem yerinde yani kasık yerinde bi şişlik vardı çıban gibi içinde beze gibi bi dokununca dolgunluk geliyo ele bu ne acaba bebeğim öyle çok ağlayan bi bebek değil nerden çıktı bu acaba netten baktım fıtık olabilir inşallah değildir yaa önemli bişey olmasın minicik oğluşumda kıyamam ona cuma günü dr a götürücem sonucu yazarım inşallah önemli bişey değildir o zamana kadar inşallah gider RABBİM HERKESİN EVLADINI KORUSUN SAĞLIK SIHHAT VERSİN
canım inş bişey değildir benim bebeğimdede göbek fıtığı var ama geçti ilk senede geçiyomuş merakla beklicem seni drun ne dediğini mutlaka yaz...geçmiş olsun bu arada...
arkadaşlar merhaba dr dan geldik sadece apse yapmış sivilceymiş sıktılar pansuman yaptılar kan tahlili yapıldı neden apse yapmış diye sonuç temiz herşey normal çok şükür ama yatıralım hastaneye damardan antiniyotik verelim dediler yatırmadım krem yazdılar sabah akşam sürülecek pazar günü pansuman yapılacak inşallah o zamana geçmiş olur RABBİM KİMSENİN YAVRUSUNA HASTALIK VERMESİN HASTA OLANA ACİL ŞİFA VERSİN MUTLU OLSUN HEM ANA BABASI HEM BEBEKLERİ