- 29 Mayıs 2008
- 393
- 0
- 43
- Konu Sahibi minixgximm
arkadaşlar aranızda hamile olup aynı zamanda kalp hastası olan varmı varsa burada konuşup tecrübelerimizden faydalanalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım kalp hastası değilim ama benimde kalbim ters yerde yani sağda.Bu durumun bir sakıncası varmı bilmiyorum çünkü zaten çok ender görülen bir durum.Acaba varmıdır benim gibi olan birisi?
Merhaba canım sen de bence bi kardiyolojiye gidip kontrol ettirsen iyi olur kalbini çünkü sapasağlam bir kalp bile hamilelik yükünden dolayı hamile iken değişim gösterebiliyor en azından için rahatlar tabi sana diyorum ama ben hala doktora gitmedim kalp kapakçıklarımda problem var çok korkuyorum kızlar ya bebeğimi göremem falan diye allah korusun... senağlama
bende 5.ayıma girmek üzereyim.fazlasıyla oluyor çarpıntı sorunum.bazen nefes alamıycam sanıyorum.inş.daha kötü olmaz
ah ben neler çektim hamileliğimde...kalp çarpıntısıyla başladı herşey...ilk aylarda azdı ayım ilerledikçe nabzım daha fazla yükselmeye başladı..en sonun da kalp dr uma gitmeye karar verdim...5. ayımdaydım...ama felaket bir duruma gelmiştim...yürüyemiyor yemek bile yiyemiyodum çarpıntıdan...veee drumun bana söylediği ilk kelime biraz daha geç kalsaydın ameliyat olmak zorundaydın...kalp yetmezliği oluşmuştu bende...mitral kapağımda sarkma meydana gelmişti....o günü hiç unutmam dünya başıma yıkılmıştı resmen...ve tedaviye başladık...sürekli ilaç içtim hamileliğim boyunca...çok korkuyodum bebeğime bişey olacak diye...ama drum bana güvence verdi her zaman bişey olmaz diye...tedaviye başladıktan sonra biraz daha rahat geçti hamileliğim....ama çok çektim ve sonununda allahıma binlerce şükür oğlum sağlıklı doğdu.....şu anda 5 yaşında ve ben 5 sene boyunca ilaç kullandım...ama bunada şükür artık ilaç kullanmıyorum kalbim normale dönmüş...şimdi 11 aydır 2. bebeğimi istiyorum ama olmuyo...yani bunca çektiklerimden sonra yinede 2. yi istiyorum...annelik böyle bişey sanırım....allah hepimizin hakkında hayırlısını versin....
canım ya bende de mitral kapak sarkması var işte. ondan çok korkuyorum dedim ya bebeğime kavuşamadan bana bişey olurmu diye korkuyorum. sen doğumunu nasıl yaptın canım ya normal mi sezaryen mi sezaryense anestezin ne idi bunlar için doktorun ne önermişti sana yazarsan sevinirim canım şimdiden sağol