Oncomed test silik cizgi kahverengi akıntı

GunceSare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
29
5
26
Merhaba kızlar oncomed gebelik testi yorumlarına baktıgımda cok güvenilir geldi kuruma cizgisi cıkmıyo yazıyodu. Simdi benim adetime 4 gün var ama silik cizgi cıktı kuruma cizgisi olabilirmi bu markayı kullananlar yardımcı olabilirmi acaba. Bide adetime 13 kala kahverengi akıntım basladı halâ devam ediyor adet olmadıgına eminim ama yerlesme kanaması olsa bukadar uzun sürer mi

Eklentiler

• IMG_20231117_113121.jpg
    IMG_20231117_113121.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 449
Merhaba kızlar oncomed gebelik testi yorumlarına baktıgımda cok güvenilir geldi kuruma cizgisi cıkmıyo yazıyodu. Simdi benim adetime 4 gün var ama silik cizgi cıktı kuruma cizgisi olabilirmi bu markayı kullananlar yardımcı olabilirmi acaba. Bide adetime 13 kala kahverengi akıntım basladı halâ devam ediyor adet olmadıgına eminim ama yerlesme kanaması olsa bukadar uzun sürer mi
Bence var ama yeni gibi siz başka bi markadan yine de testi tekrarlayın ne gibi belirtileriniz vardı?

Sag kasıgımda agrı var kahverengi akıntı basladıgından beri devam ediyor bide mide bulantısı ama o psikolojikde olabilir bilemiyorum birazdan baska bi test alıcam

Sag kasıgımda agrı var kahverengi akıntı basladıgından beri devam ediyor bide mide bulantısı ama o psikolojikde olabilir bilemiyorum birazdan baska bi test alıcam
Mide bulantısı bu kadar erken belirti göstermez diye biliyorum bende ama siz başka bi markadan deneyin haberdar edin burayı da🙏🏻😇 hayırlısı olsunn

Adetim 5 gün gecikti halâ olmadım kan testi adetten 1 gün önce 1.20 negatifti idrar testide negatif adet belirtim yok sag kasık agrım cok fazla adet belirtim yok suan cok belirsiz bi durumdayım bekliyorum
Tekrar bı kan testi verin birde kahverengj akıntım var demişsiniz ya oda adet sayiliyo benimde bı ay sadece akıntım olmuştu 3 gün falan bide doktor adet demisti israrla

Tekrar bı kan testi verin birde kahverengj akıntım var demişsiniz ya oda adet sayiliyo benimde bı ay sadece akıntım olmuştu 3 gün falan bide doktor adet demisti israrla
Kahverengi kırmızıya dönüşmedikce adet sayılmıyor diye biliyorum ama doktorda cok bilgi vermedi adet olmazsan gel hormonlara bakalım neden bebek olmadıgına dedi

Kahverengi kırmızıya dönüşmedikce adet sayılmıyor diye biliyorum ama doktorda cok bilgi vermedi adet olmazsan gel hormonlara bakalım neden bebek olmadıgına dedi
Benimde 3 yada 4 gün sadece kahverengi akintim oldu hiç çoğalmadi.baska renkte oldu ısrarla sordum lekede olsa kahverengide olsa adet dediydi belki başından savdi inşallah güzel sonuçlar alirsin🤲

Kızlar testime bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_20231124_231030.jpg
    IMG_20231124_231030.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 417
X