Öncesinde Pelvis (leğen) kemiği kırığı ve sonrasında doğum yöntemi..

Hafizesltn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
143
78
Arkadaşlar merhabalar herkese hayırlı huzurlu bereketli ramazanlar olsun inşallah.
Benim bi sorum olacaktı ben 5 yıl önce ağır bi trafik kazası geçirdim ve kazada leğen kemiğim kırıldı. Kazanın ardından yaklaşık 3 ay yatalak yattım. Çook şükür ki kısa sürede toparlandım ve zamanla hiçbir kalıntı olmadı. Şimdi hamileyim 6 aylık,doktoruma bu durum normal doğuma engel olur mu dedim olumsuz cevap vermediği gibi pek olumlu da bakmadı. Ortopedi doktorunun görmesi gerekiyor dedi. Benm sorum daha öncesinde böyle bir durum yaşayıp Allah kimseye göstermesin ama belki vardır birileri,yaşayan ve sonrasında normal doğum yapan var mı .??

Acaba nasil gecti dogumunuz.bendw suan ayni sorunu yasiyorum.kaza gecrdim pelvis kirigim vardi. Suan 4aylik hamileyim

Bende aynı sorunu yaşıyorum hamileyim ve 1 sene önce keğen kemiği kırığı ameliyatı oldum. Nasıl doğum yaptınız ve sıkıntı yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…