• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesinde jilet mi kullanmak gerekiyor ?

cilekframbuaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
18
5
1
34
Selam

Ben yurtdışında yaşıyorum. Iki hafta sonra Turkiyeye gidiyorum o zaman iğneli epilasyon ve lazer yaptıracağım.

4 hafta öncesinde jilet kullanmaya başlamak gerekiyormus diye okudum. Ben salak gibi ağda yaptım yine düşünemeden, bir kaç gün önce. Benimki cabuk çıkıyor ama keşke düşünseydim biraz.

Bir de güneşten korunmak mı gerekiyor ? Buğday tenliyim. Tüylerim koyu renk.

Komple yaptıracağım:)

Yüz (özellıkle cene) , göbek, koltuk altı, genital ve bikini bölgesi için iğneli düşündüm.

Bacak ve kol için de lazer yaptıracağım . Sizce nasil ? Bilgili olanlardan öneriler bekliyorum.

Selam

Ben yurtdışında yaşıyorum. Iki hafta sonra Turkiyeye gidiyorum o zaman iğneli epilasyon ve lazer yaptıracağım.

4 hafta öncesinde jilet kullanmaya başlamak gerekiyormus diye okudum. Ben salak gibi ağda yaptım yine düşünemeden, bir kaç gün önce. Benimki cabuk çıkıyor ama keşke düşünseydim biraz.

Bir de güneşten korunmak mı gerekiyor ? Buğday tenliyim. Tüylerim koyu renk.

Komple yaptıracağım:)

Yüz (özellıkle cene) , göbek, koltuk altı, genital ve bikini bölgesi için iğneli düşündüm.

Bacak ve kol için de lazer yaptıracağım . Sizce nasil ? Bilgili olanlardan öneriler bekliyorum.

İşlem yapacak kişinin tüylerinizi görmesi gerekiyor.Ve genelde hepsinin çıkmış olması gerekiyor.Tıraşlama işini genelde işlem yapılaacak yerde yapıyorlar.Ağda yapmakla hata yapmışsınız.Ama çok daha önemli bir sorun var ki yazın başlamanız olmamış.Yazın genelde bu tarz işlemlerin yapılması önerilmez ve yapılmazda.Hele ki güneşe maruz kalacak bölgeler..Tavsiyem sonbaharı beklemeniz..

Yurtdışında yaşıyorum ve burada yok neredeyse. O yüzden turkiyeye gittiğimde yaptırmak istiyorum. Ve bir şekilde gidip gelerek devamını getirmek istiyorum.

Turkiyede iki hafta kalıp döneceğim. Yaşadığım yer çok sıcak değil.

Back