Yerleşme kanaması damla olarak bir iki damla pembe veya kahverengi olarak geliyor yerleşme kanaması olarak düşünüyosanız test yaparsanız pozitif muhakkak görürsünüz burda fotolarda flaşhtan mı bilmiyorum kırmızı duruyor ve çok fazla yerleşne kanamasına göreRESİMLER İÇİN KUSURA BAKMAYIN
ben normalde 28temmuzda regl gördüm ve o süre zarfında sprial vardı bende ağustos 14 tekrar kanama tarzı gibi bişey oldu bende o sıra spiralımı çıkartırdım ve ben son adet döngümü 14ağustos olarak girdim takvime 18inde ise bitti zaten o kanama bu süre zarfına göre yumurtlama dönemim ağustos 25 ile 29 arasındaydı ve biz o süre zarfında eşimle bugünleri değerlendirdik ve adetime şu an 5gün var dün sabah test aldım yaptım negatif çıktı öğleni günlük ped te lekenmeler gördüm ve peçeteye bu şekilde geliyor ped taktım ve gece oldu hala pedimi kontrol ediyordum ve ara ara hala lekelenme tarzı şeyler geliyor peçeteye silince de bu şekilde sizce gebelik var mı yoksa adet mi olacam gebelik istiyorum herhangi bir rahatsızlığımda yok ama bu şekil gelen lekenemenin kanamaya dönme riski var mı en fazla 2 gün sürüyor diyorlar yerleşme kanaması için
Nasıl yani kızlar soruyor sayfasında katılıyor burda yasak mı yeniyimResimleri kaldırın siz kaldırmazsaniz yönetim zaten kaldıracak.
YasakNasıl yani kızlar soruyor sayfasında katılıyor burda yasak mı yeniyim
Teşekkür ederimYerleşme kanaması damla olarak bir iki damla pembe veya kahverengi olarak geliyor yerleşme kanaması olarak düşünüyosanız test yaparsanız pozitif muhakkak görürsünüz burda fotolarda flaşhtan mı bilmiyorum kırmızı duruyor ve çok fazla yerleşne kanamasına göre
Öyle denicem birde yerleşme kanaması 2gün sürüyormuş en fazla bugün bitmeyip devam ederse adet kanamasıdıe büyük ihtimalOlabilir de olmayabilirde... Korunma yöntemin bünyeyi sarsan Bi yöntem takılıyken ara kanamalar yaşayanlar var biliyorum çıkarınca nasıl normale dönüyor bilmiyorum ama belkide bünyen kendini toparlamaya çalışıyordur... Az kalmış regli gününe bekle ve gününde test yap normal kanama olmazsa.. Regli gününde değişmiş olabilir
İnşAllahİnşallah vardır
meraba dun gece kahvetengı lekelnme cok az yogndu sabhda ılışkıden snra adet oldum ama bnm adet olmama daha 4 gun var nıye bukdr erkn olabılır bırde dun gece test yptmYerleşme kanaması damla olarak bir iki damla pembe veya kahverengi olarak geliyor yerleşme kanaması olarak düşünüyosanız test yaparsanız pozitif muhakkak görürsünüz burda fotolarda flaşhtan mı bilmiyorum kırmızı duruyor ve çok fazla yerleşne kanamasına göre
4 gün erken yumurtlama görmüş olabilirsiniz. Testinizde de çift çizgi göremedim benmeraba dun gece kahvetengı lekelnme cok az yogndu sabhda ılışkıden snra adet oldum ama bnm adet olmama daha 4 gun var nıye bukdr erkn olabılır bırde dun gece test yptm
anlamadım ne zmn yumurtlama oldu4 gün erken yumurtlama görmüş olabilirsiniz. Testinizde de çift çizgi göremedim ben
Adetim 4 gün erken geldi yazmışsınız ya adetiniz erken geldiyse yumurtlamayı da erken görmüş olabilirsinizanlamadım ne zmn yumurtlama oldu
hım bebek yok o zmn ya demıAdetim 4 gün erken geldi yazmışsınız ya adetiniz erken geldiyse yumurtlamayı da erken görmüş olabilirsiniz
Testlere göre yokhım bebek yok o zmn ya demı
aynn yokTestlere göre yok