• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle çok çok özür diliyorum herkesten..

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
68
En çok burası okunduğu için buraya yazıyorum. Herkesten özür diliyorum ancak benim için problem halindeler çok kötü hissediyorum ancak bana sadece bir bayan olarak sizin yardım edebileceğinizi düşünüyorum. 16 yaşındayım ve cildim çok kötü (siyah noktalar, sivilceler, lekeler, yanaklarımdaki sert tüyler..) Bu sorunlarımı yapılacağı taktirde ortadan kaldırabilecek önerileriniz var mı? Gerçekten çok sorun ediyorum, yüzümün ipek gibi bebek gibi pürüzsüz olmasını istiyorum. Önerilerinize ihyitacım var.
Siyah noktaları ortadan kaldıracak, sivilceleri yok edecek, lekeri geçirecek ve tüyleri ortadan kaldırarak muhteşem bir cilde nasıl sahip olabilirim? Hepsine olmasa da sadece bildiklerinize çözümleri yazarsaanız çokçokçok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler ablalarım.

En çok burası okunduğu için buraya yazıyorum. Herkesten özür diliyorum ancak benim için problem halindeler çok kötü hissediyorum ancak bana sadece bir bayan olarak sizin yardım edebileceğinizi düşünüyorum. 16 yaşındayım ve cildim çok kötü (siyah noktalar, sivilceler, lekeler, yanaklarımdaki sert tüyler..) Bu sorunlarımı yapılacağı taktirde ortadan kaldırabilecek önerileriniz var mı? Gerçekten çok sorun ediyorum, yüzümün ipek gibi bebek gibi pürüzsüz olmasını istiyorum. Önerilerinize ihyitacım var.
Siyah noktaları ortadan kaldıracak, sivilceleri yok edecek, lekeri geçirecek ve tüyleri ortadan kaldırarak muhteşem bir cilde nasıl sahip olabilirim? Hepsine olmasa da sadece bildiklerinize çözümleri yazarsaanız çokçokçok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler ablalarım.

yanaklarındaki tüyler için lazer yaptırabilirsin.ama çok fazla tüylenme varsa önce bi doktora git derim belki hormonlarında sorun olabilir.sivilcelerin ergenlik sivilcesi zamanla geçer.sıkma sakın.iz kalır.cilt tiplerine göre jeller var onları kullan,temiz tut.

Canim
Moralini cok bozma. Daha kucuksun sivilcelerin ergenliktendir. Yuzundeki tuylenmede belki hormonel kaynaklidir bunun icin doktroa gitmelisin. Bense cildime gul suyu kullaniyorum. Gul suyunu buzdolabina koy soguk olsun cnku cildine surdugunde cildin gerilmeli biraz bi pamuga koy ve yuzune sur Haftada 3kez bunu uygula ben yaptiktan sonra cildim yumusacik oluyor. Ama iyi bi gul suyu al. Hem hos kokuyor hem yumusacik oluyor. Zaten yaparken pamukta goruceksin yuzundeki kirlilikler pamuga geciyor. Siyah nokta icinde eczanelerde siyah nokta bantlari satiliyor onlardan kullan cok aman aman bisey yapmasada ise yariyor ben onu kullanmadim ama
Cok duydum. Ben maske kullaniyorum yuzume suruyorum
Kuruyor ve cikartiyorum tum gozeneklerimi aciyor sende boyle bisey bulabilirsin eczaneden

bence hemen doktora git canım ben 29 yaşındayım ve geçen seneye kadar sivilcelerim vardı doktora gittim ( cildiye )bir kaç tahlilden sonra ilaç kullanmaya başladım 6 ay kadar devam ettim ve şuan gayet güzel cildim özel günlerimde bile sivilce çıkmıyor artık

Benim ergenlikte bile sivilcem çıkmadı sadece regli dönemlerinde çıkar ve söner onun dışında strese bağlı egzama geçirdim ve iki haftada onu da atlattım çok şükür tekrarlamadı da bunca zamandır. (23 yaşındayım)

Yaptıklarım sabah ve akşam yatarken defne sabunuyla yüzümü bi'güzel yıkarım. Ardından arındırıcı ve sıkılaştırıcı tonik uyguluyorum gözenekler temizlensin çukur oluşmasın diye. Çünkü banyoda köpürte köpürte yıkansam bile tonikle sildiğimde şok oluyorum:37:

Sivilcelerimi sıkmıyorum sıktıkça gitmiyo aksine yerleşiyo oraya. Alın bölgende pütürlenme varsa kahkül vs büyük etken saç sürekli temas ettiği için oluşuyo.

Haftada bir iki sefer duşa girdiğimde burun bölgesine siyah nokta için temizleyici uyguluyorum biraz bekletip yıkıyorum. (garnier kullanıyorum memnunum)

Bunlarla uğraşamam dersen güzel bi'sabun ve dediğim gibi gündüz ve gece yüzünü temizleyip yıkaman, güzel de bi'nemlendirici.

Ama yinede önden bi'cildiyeciye görünmende fayda var canım:)

Back
X