Saç Kesim Şekilleri önceden güzel olan şimdiyse hiç bir şeye benzemeyen saçlarım :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

visionary

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
5
0
merhaba foruma yeni katıldım saçlarımdan çektiğim şeyleri size anlatıp sizden yardım isteyeceğim :KK43:( saçlarım yaklaşık iki sene önce upuzun dalgalı ve gürdü. diplerinden düz uçlarına doğru dalgalanıyordu. aslında tam dalgalı değil saçlarım ama kıvırcık da değil çok tuhaf bir saçım var dalgalıyla kıvırcık arasında bir şey :KK5: herkes çok beğenirdi sonra liseye geçince birden bi değişiklik yapmak istedim ve o güzelim saçlarımı kulağımdan biraz daha aşağıda kestirdim :KK50: kendime yakıştırmayınca da hep düzleştirmek zorunda kaldım ve doğal olarak çok yıprandı saçlarım. sonra biraz uzadı kendine geldi biraz artık daha rahat kullanabiliyodum bu yaz artık yeter küt saçtan bıktım dedim ve kat yaptırdım saçlarıma sonra da bemiksli kürü yapmaya başladım ama hic uzamadılar iki senedir saçlarım dört beş santim anca uzamıştır :KK5::KK5: saçlarımın dalgası biraz oynayınca bozuluyo cok kolay yağlanıyo. dalgası hemen bozuldugu için okula giderken her sabah yıkayıp çıkıyordum bu yüzden çok yıprandı saçlarım yaz gelince de kendine gelsin diye yağlansın diye üç gün falan yıkamamaya başladım saçlarımı. şimdii gelelim benim sorunuma saçlarımın dalgası çok çabuk bozuluyo toplayınca bi daha yıkamadan dışarı çıkamıyorum gece yatarken de aynı şekilde sabah kalkınca çok kötü durumda oluyolar bir de çok sık yıkamadığım halde yağlanıyolar önceden böyle olmazdı ayrıca bebek saçları dedikleri saçlar var ya ensemizde alnımızda da olur hani uzamazlar kısa kısa olur onlar dikiliveriyo çok rahatsız oluyorum aynı şekilde ensemde de var bunlardan saçımı toplayınca onlar dikiliyo tokayla tutturunca da çok kötü oluyorlar :KK5: bunlar için bildiğiniz bir şey var mı mesela saçımın dalgasının hemen bozulmaması için ne yapabilirim? :KK50: saçıma defneli zeytinyağlı bir şampuan kullanıyorum ablam aktardan almış. saç kremi kullanmıyorum çok fazla kimyasal kullanmak istemediğim için. onun dışında banyodan sonra gliserinli sprey sıkıyorum saçıma ve haftada bir yine bemiksli sinamekili kür yapmaya basladım ama yine de saçlarım tiftik tiftik oluyor sorunlar devam ediyor :KK5::KK5: çok uzun yazmışım umarım zamanınızı çok almam :KK17:

Aynı durumdayız. saçlarım diplerden düz altlara dogru dalgalıydı önceden, sonra ben boya yapa yapa gitti o guzelim saçlar. şuan omuz hizamda uçlarda sarı vardı zaten o cok yıprattı sacımı, bnde koyu renge boyadım öylece bıraktım. banyoda kesinlikle krem kullanırım yoksa cok sertler.hafif nemliyken pantenın serumunu kullanıorum yumuşacık yapıo mis gibi kokuyo, öylece kendi haline bırakıorum. ama amaaa sabah kalkınca kupkuru oluyolar sinir oluyorum :KK47: o yuzden bazen sabahları yıkıyorum daha iyi oluyor. düzleştiricide cok yapmam önceden ütülerdim düşün yani, şimdi dokunmuorum bile. cok dökülüyolar fazla ugraşmamak lazım birde ince telliyse daha hassas oluyolar :KK43:

benim saçlarda aynı şekilde sertler krem kullanmazsam açamıyorum pantene serumu bende kullanıyorum çok güzel yapıyor daha çok çözüm arıyorum.

Okurken kendimi dinlemis gibi oldum vallahi
Ben son zamanlarda elidorun durulanmayan bakim kremini kullaniyorum dustan sonra hafif nemli sacima asagidan yukari hareketlerle suruyorum sonra tekrar kurutuyorum eğer hala kıvrılmayan yer kaldiysa maşayla düzeltiyorum açıkçası daha etkili bi yöntem ariyorum ama bulana kadar yaptığım bu

X