önceden gözlük takıp şimdi lens kullananlar bi bakar mısınız??

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
slmm arkadaşlar ben gözlk kullanıorum lens alıcam fakan gözlüğümü çıkarttığğımda yüzüm bi tuhaf oluo gözlerim şiş gibi oluo bide gözlüğün izleri var ya çok sinr oluorum bunlar zmnla düzelir mi acaba ???bi yardımcı olunn....:Saruboceq:

• Konu Sahibi EU3
Kesinlikle endişelerinin tamamından kurtulacaksın :) Yıllarca gözlük kullanıp lense geçen biri olarak, lenslerimi gece dahil çıkarmıyorum, hatta denize ve havuza bile lensle giriyorum...:)

• Konu Sahibi EU3
bende gecen yıl düğünüm için lens almıştım iyiki almışım
bende gözlüklerimden asla vazgecemem diyordum. burnumun üst tarafında içe çöküklük vardı. şimdi lenslerimden çok memnumum bende yatarken cıkarmıyorum ama arada rahatsız edıyo bı kaç gün gözlüğümü takıp sonra lense dönüyorum tekrar. yazın lazer amelıyatı düşünüyorum bakalım.

• Konu Sahibi EU3
teşekürler yorumlarınz için ..bide bu lenslerin aylıkları ,,yıllıkları falan oluomuş hangisi daha kullanışlı oluo bide bunlarda fiyat değişiyormu?ha bide renkli alsam yapmacık mı olur acaba:Saruboceq:

• Konu Sahibi EU3
Cnm ben 4.5 sene gözlük kullandım, 2 yıldırda lens kullanıyorum.. 6 aylık getirtiyo doktorum, şeffaf.. Her gece uyumadan çıkartıyorum ben. Temizliğine dikkat edersen bi sorun olmuyo. Renklileri ben yapmacık buluyorum. Bi ara bende heveslendim, sonra dedim şeffaf daha iyi. Sürekli kullanıyorum çünkü.

• Konu Sahibi EU3
$effaf lensin boyutu daha geniştir. Renkli lenslerin görüş acısı dardır ve uzun süreli kullanılması tavsiye ediLmez. Ozellikle alerjisi olan ki$iler için. Gözlüksüz veya lenssiz durdugum zaman ßenim midem ßulanır, çünkü gözler ßozuk oLdugundann ßaşa agrı ve ßulantı yapıyor..Temizlik lens için çok önemli, temiz kullandıgın sürece 1 ay degil 1.5 ay ßile kullanaßilirsin demi$ti doktor. Lensi ilk taktıgında gözün ßaya yaşarır vs cunku göz hemen kaßullenmez ama alıştı mı da sorun oLmaz yani..Gözlükten deil gözlüge alışkın olmaktan yüzün o hale geliyor senin.

• Konu Sahibi EU3
saolun gercekten içim rahatladı inş bnde çabuk alışırımmsositososito

• Konu Sahibi EU3
bende 4 yıl fln gözlk kullandım we sonra imaj her şeydir dip lens aldımalkisalkisalkis iikide almışım cnm gözlüğümn burnmda bıraktığı izler we kaşıntılar tamamen geçti.ayrıca şunu sölemek istiorum gözlükte bakış alanın sınırlıdr sağ sol gözlük sınırları dışındadır ancak lenste böyle bi sorun nereye bakarsan bak..ayrıca renkli lensleri günde 5 6 saat kullanman tavsiye edilir bu nedenle bunu önermiyorum..ben şeffaf ve 6 aylık olanlarından kullanıorm..her gece mutlaka çıkarmanı da sağlık açısından tavsiye ediyorum..

• Konu Sahibi EU3
Bende uzun yıllar gözlük kullandıktan sora yaklaşık 8,9 yıldır lens kullanıyorum.
çokta memnunum.üstelik benim lenslerim gecede çıkmıo.
Belli aralıklarla temizliğini yapıorum.lenslerim 6 aylık gelio ve şeffaf.
Dr renkli kullanmamı tavsiye etmedi.
çok memnunum.herkesede öneririm.herzaman bu topiğe uğramıyabilirim bilgi
almak isteyen olursa özelden msj atabilir.

hilal ve psiqo saolun kızlar peki bu izler falan ne kadar sürede geçti sizin?? ya bana gözlerim gözlüğü çıkrınca şişmiş gibi gelio sizinde ölemidi acaba??bu arada lenslerimi ısmarladım bende çok yakında kurtulcam bu gözlüklerdenkaydirigubbakcemile3

mrb morvegerisi aynı dert bendede var renkli mi ısmarladın lensleri anlatırmısın nereye sipariş veriyoruz fiyatları ne kadar

canm ben gözlükçüden ısmarladm sipariş ettiler 3 günde gelio yarın almaya gitçem hatta ben şefaf aldım gözlükçüde öyle önerdi bide ilk kez takacağım için daha koly alışırmışım hem daha iyi oluomuş renklileri günde 5-6 saatten fazl takmamak gerekiyomuş.markası J&J acuvue advance wiht oasys bu daha rahat bi les diyolar k.k.dada araştırdım bunu kulanalar çk memnunmuş benm gözlerimn numaraları farklı olduğu için iki kutu aldım ikisi 150tl cnm

zamanla düzelir tatlım dert etmee yerimseniben
bende ilk taktıgımda hortlak gibi hissettim kendimiii kaydirigubbakcemile3

ben ilkokul 4. sınıftan son 5 sene oncesıne kadar gozluk kullandım. ılk lensım mavıydı. çok yapmacık duruyodu. ve lens alırken mutlaka göz bebeklerınızın capını olcturun derim. benım ılk lensım kucuktu gozlerımı kırptıkca yukarı asagı gıdıyodu:) acemılık cok kotu bısey. şeffaf kullanıyorum. gece yaterken cıkarmıyorum sadece haftada bır gece cıkararak uyuyorum ben.temızlıgıne dıkkat edersen ınan cok rahat edersın canım. ve bır sure sonra nasıl takmısım o gozluklerı dıceksın...
şimdiden hayırlı ossuuunn...

kızlar 1 ay öncesine kadar bende gözlük kullanıyordum. 1 ay önce lense geçtim, öyle güzel bi şey ki. keşke daha önce başlasaymışım diyorum. ilk takışta insan biraz zorlanıyor ama sonradan 2 saniyede takmaya başlıyor. görüş gözlükten daha net. üstelik estetik açıdan da gözlükten daha güzel duruyor. evde yine nolur nolmaz diye gözlük kullanıyorum. bunun haricinde hep lensliyim.

b&l tavsiye ederim. lensli günler diliyorum =)

4 sene falan gözlük kullandıktan sonra 5 senedir şeffaf lens kullanıyorum. Gözlük izleri geçer zamanla dert etme. Her gün çıkarmadan önce ellerini iyice yıka sıvı sabunla ( kalıp sabun bakteri tutat) , kaptaki solüsyonu yenile, sonra da çıkar. Çok uzun süre tutma gözünde günde 8-10 saati geçmesin. Lens, göz kuruluğu yapar çünkü bir süre sonra. İlk bir hafta kadar zorlanırsın belki sonra alışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…