• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Önceden boyanmış, yıpranmış saçı ilk kez sarıya boyamak

Maisondesante

Sağdanikinciyıldız
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
100
0
46
İstanbul
Saçlarım normalde kızıl kumral, beyaz pembe tenliyim, saçımı 4 yıldır bakır, kızıl ve turuncu renklerine boyadım, yıprandılar döküldüler ama. Hatta mavi yaptım ama açma işlemi çok yıprattı diye bir kaç aydır kendi rengine yakın bir renge boyayıp bıraktım uzamaya. Bakım yapmaya başladım, baya da toparladı.

Uzun zamandır da, küllü sarı gibi bir ton denemek istiyorum ama yine zarar görür, iyileştirene dek korkunç bir görüntü elde ederim diye korkuyorum. Her yerde önce küllü kumral sora küllü sarıya boyayın diyor, daha mı sağlıklı olur?

Kendim yapmayacağım sanırım, emin olamıyorum ama iyi bir kuaför de bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Boyamadan önce yoğun bir bakıma başlasam, neleri önerirsiniz?

Geçici boyalar varmış.. Hiç denemedim açıkcası, ama sarı için öncelikle platin'e açtırmak gerekecek ve gözüm korkuyor.

Lütfen saçını kumraldan sarıya çevirenler yardımcı olsun, ilk günler nasıl hissettiler hatta onları bile paylaşsınlar. =)

o islemi pekcok kez yapmis biri olarak sana tavsiyem, once dedigin gibi kumral yaptir, 1 ay cok saglam bakim yap. yogun bakim maskeleri veya yag kurleri artik hangisi daha kolay geliyorsa. sonra da cok sIk bir rofle ile ilk sariya gecisi yap derim. en guvenli yolu bu. sacimi yakmadan sari yaptirip senelerce sacimi sariyken uzatabildigim tek yontem buydu canim. birden sariya donunce sac bir daha iflah olmuyor. yani cok buyuk bir ihtimalle. ama bence risk almaya degmez hazir saclarin yeniden canlanmisken bir daha mahvetme 1 gunde sarisin olmaktansa 1-2 ayda ol ama saclarin saglikli olsun daha iyi bence.

yaptırmış birinden cevap almak içimi rahatlattı valla saol, 6.35 - Sonbahar Rüyası şu anki rengim, küllü kahve istiyorum parlak komik bi renk olmamak için, hangi tonu ve markayı önerirsin, evde saçımdan daha açık bir tona boyasam hazır boyalarda belirli bi mitardan fazla açıcı olmadığı için daha mı sağlıklı olur, 7.1 küllü kumral çok mu açık ilk deneme için mesela, kuaförlere güvenim azaldı bazısı hırs yapıo açılır die mavi yaparken öyle yaktılar, bazısı da anlamıyor istediğini kafasına göre bir şey çıkarıyor güzel oldu işte diyor

ve en iyi bakım sence nasıl olmalı, ben loreal in kuaförde satılın turkuaz kapaklı bir maskesini kullanıyorum keratin destekliymiş ve onun serumunu birde john freida gece bakım serumunu, argan yağlı live clean şampuan aldım, banyodan sonra da pantene ipeksi dokunuş light 7/24 ünü, çünki ağırlaştırmayan tek krem bu oldu yıkanmayanlardan, başka ne yapmalı

bir de voila kullandığım onca markadan akmayan tek markaydı ama çok kimyasal var zararı çok olur dediler, her markaya hem iyi hem kötü o kadar yorum var ki

Back