• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce toksinlerden kurtulalım...denenmiştir...

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
arkadaşlar denenmiş ve karşılığı alınmış bir yöntem
önce toksinlerden kurtulmalıyız zayıflamaya başlamadan evvel .. bunun içinde
bir baş soğanı kabuğunu soymadan bütün olarak iyice yıkayıp sonra yumruğunuzla vurup parçalıyorsunuz.ve bir litrelik cam kavanoza koyup üstünü tamamen su ile doldurup sabaha kadar bu şekilde bekletiyorsunuz. ve sabah kalktığınızda bu sudan asgari bir bardak olmak üzere içiyorsunuz ve gün içinde bu suyu bitiriyorsunuz.
bu işlemi sadece 7 gün yapıyorsunuz. bir akrabam bunu denedi 3 çocuk annesi kilo almaya da çok müsait bir hanım
doğumlardan sonra bu yöntemi uygulamış ve şimdi manken gibi maşallah...
bu yöntem AHMET MARANKı 'ye aittir...

Son düzenleme:
bende de o adamın kitabı var.onun dediklerini yapıyorum hamile kaldım.20 kilo aldım.4700 kilo oğlum oldu.şimdi 19 aylık hala emiyor.hala maşallah çok sütüm var ve 56 kiloyum.hem dogum kilolarını verdim hem de öncesindeki kiloları verdim.64 kilo hamile kalmıştım.ne eşim ne ben ne oğlum hiç hasta olmadık.benim kabızlık ve kurdeşen sorunlarım vardı 1 tane bile ilaç içmeden kurtuldum allah o adamdan razı olsun..

ilginçmiş suyu koku yapmıyormu peki :sinifsinif:

şimdi eşime deneme yaptırdım kokuyormuş malesefakannehir:kedi: :kedi::utangac: :utangac:

olsun bir hafta sıkın dişinizi...
dişlerinizi fırçalayın...
nane şekeri yiyin..
maydonoz çiğneyin flan flan flan işte...

arkadaşlar denenmiş ve karşılığı alınmış bir yöntem
önce toksinlerden kurtulmalıyız zayıflamaya başlamadan evvel .. bunun içinde
bir baş soğanı kabuğunu soymadan bütün olarak iyice yıkayıp sonra yumruğunuzla vurup parçalıyorsunuz.ve bir litrelik cam kavanoza koyup üstünü tamamen su ile doldurup sabaha kadar bu şekilde bekletiyorsunuz. ve sabah kalktığınızda bu sudan asgari bir bardak olmak üzere içiyorsunuz ve gün içinde bu suyu bitiriyorsunuz.
bu işlemi sadece 7 gün yapıyorsunuz. bir akrabam bunu denedi 3 çocuk annesi kilo almaya da çok müsait bir hanım
doğumlardan sonra bu yöntemi uygulamış ve şimdi manken gibi maşallah...
bu yöntem AHMET MARANKİ 'ye aittir...
cnm diyet falan yok mu yanında sadece 7 gün bu mu içilecek?ayrıca ne kadar zamanda tekrarlanabilir bu 7 gün?

bende de o adamın kitabı var.onun dediklerini yapıyorum hamile kaldım.20 kilo aldım.4700 kilo oğlum oldu.şimdi 19 aylık hala emiyor.hala maşallah çok sütüm var ve 56 kiloyum.hem dogum kilolarını verdim hem de öncesindeki kiloları verdim.64 kilo hamile kalmıştım.ne eşim ne ben ne oğlum hiç hasta olmadık.benim kabızlık ve kurdeşen sorunlarım vardı 1 tane bile ilaç içmeden kurtuldum allah o adamdan razı olsun..

canım bravo sana tebrik ederim seni maşallah harikasın ya okadar kiloyu nasıl verdin ve eskisindende daha zayıf olmayı başardın neler yaptın neler uyguladın çok merak ettim doğrusu güzel bilgilerini bizimlede paylaşabilirmisin hayatım

kızlar bu diyet değil
diyete başlamadan evvel uygulanması gereken bir yöntem.
çünkü toksinlerden arınmak yapacağınız diyetten olumlu ve çabuk sonuç almanızı sağlar...
bunu da bütün diyet uzmanları da söyler...

harikasın valla... örnek alınacak bir durum...

teşekkür ederim kızlar.
bu ahmet maranki mucize gibi birşey.benim hayatımı değiştirdi.anlatmak isterim tabi ki ama çok uzun.ben ve eşim baştan sona yaşamımızı düzenledik.eşimi ikna etmek zor oldu ama baktı ki (ilaçların işe yaramadığı) kurdeşenim bile geçti o da ikna oldu.yemeklerden hemen sonra meyve veya tatlı yemiyoruz.kahvaltıda çay yerine hergün değişik bir bitki çayı içiyoruz.(sallama değil)
bol su içiyorum.sabah kalkınca önce su içiyorum.pastörize yogurt yerine kendim evde yogurt çalıyorum.ekmegimi hep evde yapıyorum.pekmezli yeşilçay içiyorum.taze meyve suyuyla sebze suyunu karıştırıp içiyorum.haftada 3 kere geceden ıslattıgım günkurusu kayısıları yiyorum.izmirden sızma zeytinyagı getirttim.kendim tereyagı yaptım.başka yağ kullanmıyorum.salçamı pulbiberimi sumağımı tarhanamı domates kurusunu pekmezi bulguru balı fasulye nohut daha birsürü şeyimi köyden getirdim.etimi köyden aldım dolaba depoladım.balığımızı anamurdan kendimiz tuttuk depoladık.sucuk pastırmayı kendimiz yaptık.dedim ya daha çok sey var anlatılacak.bu yaz bir karınca gibi bunları topladım.ben elimden geleni yapıyorum.sonucu da mucize gibi.herşeyi yiyorum ama zayıfladım nasıl oldu bende anlamadım ama oldu.kronik faranjit,kurdeşen ,saç dökülmesi,kabızlık,yorgunluk,kas ağrıları,anne sütünü arttırma ,bademcik,baş agrısı,kansızlık ben bunlara allahın izniyle şifa buldum.siz de bu adamı takip edin bence.bir de sunu eklemek isterim.hastalık olduktan sonra ilaçlarla şifa aramak yerine saglıklı beslenerek hastalıgın olmasını engellemek gerekiyor.

valla çok iyiymiş secoselll...
bu getirttiğin ürünleri maranki mi tavsiye edior anlamadım..
herkesin şartları buna müsait olmayabilir de..

valla çok iyiymiş secoselll...
bu getirttiğin ürünleri maranki mi tavsiye edior anlamadım..
herkesin şartları buna müsait olmayabilir de..

evet canım haklısın.bende şehirde oturuyorum ve köyüm burdan 300 km uzak.bir bebeğim var onun ve bizim saglıgımız herşeyden önemli geliyor.eskiden böyle bir insan değildim,sigara da içiyordum fakat bebeğim olduktan sonra bu sağlık konusunda çok hassaslaştım.ve başardım.

Back
X