Önce silik sonra negatif

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Arkadaşlar acayip kasık ve bel ağrılarım var o yüzden şüphelendim. bata daha 6-7 gün var, dün akşam test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Bu sabah iki tane daha yaptım ama negatif. Şimdi hamile değilim değil mi?

Son düzenleme:
Canim Merhaba..
Gecen ay aynii durumu yasadim adete2 gun kalatest yaptim yarm saat snra silik varla yk arasi bi cizgi gorundu. Var dedim. Ertesi gun tekrar yaptim hicbir cizgi cikmadi zaten ayni gun de adet oldum.
Ben iki ay once kimyasal gwbelik gecirdigim icin surekli test ypyorm cikan cizgilerden snra kan vermem gerekiyor. Vermedim ama kimyasal oldugunu dusundm yada test bozuktu . bilmiyorum..
Sende cok umutlanma. Umarim cizgilern koyu ciktigi gunleri goruruz..

Dün akşam yaptığım testte iki üç dakikada çıktı ikinci çizgi ama bu sabah yoktu. Ben hamileliği aşırı istediğimden değil günlerdir kasık ağrım var eğer hamile değilsem hastayım demektir ondan korkuyorum.

Iki uc .Dakikadacikmasi da enteresan dikkate almak gerekir. Dier test bozuk olablr. Iki gne olmazsan kan ver canim kesim cikar ozaman. Bu kaset ler her zamanguvenilir olmyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…