- 19 Aralık 2023
- 498
- 149
- 23
- 27
- Konu Sahibi waitforyourmiracle
-
Çatlatma iğnesinin etkisi ile 9.cu gün pozitif görmüşsünüz yani yalanci gebelik iğnenin etkisi 12.ci gün yada 14.cü gün geçiyor o günler sonrası kan veririn direk evde testle uğraşmayın....Kızlar selamlar
14 aralıkta çatlatma iğnesi oldum, iğnenin 9.gününde kaset test yaptım dayanamayıp ve silik çizgi gördüm. Bugün 11.günüm testi tekrarladım ama negatif… tekrar pozitife döner mi sizce
Çatlatma iğnesinin etkisi ile 9.cu gün pozitif görmüşsünüz yani yalanci gebelik iğnenin etkisi 12.ci gün yada 14.cü gün geçiyor o günler sonrası kan veririn direk evde testle uğraşmayın..
Tamamdır teşekkür ederim idrarda negatif ama kanda pozitif çıkma ihtimali var mıdır?
Merhaba canım negatif oldum ben sizin inşallah pozitif olurMerhaba sonuç noldu sizin aynısı oluyor şuan
Olsun canım bir dahakine olur inşallahBen 6.8.9 gün test yaptım hepsinde çizgi beli baya bugün 12 gün test negatifümitsiz oldum
Kan testi yaptın demiOlsun canım bir dahakine olur inşallaherken test yapmamak gerekiyor ben yapmayacağım bu sefer
Evet canım 0.68 çıktıKan testi yaptın demi
Sizin kaçıncı gun kan verdiniz miHakkımızda hayrlısı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın☺
Daha vermedim bugün 14 günSizin kaçıncı gun kan verdiniz mi
Nasıl sabrediyorsunuzzzz ben 10 kere vermiştimmmDaha vermedim bugün 14 gün
Zor dayanıyorum ama son yaptığım test negatif ti biraz üzüldüm korkuyorum açıkçası sende aşılama oldun muSizin kaçıncı gun kan verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?