Kızlar bazı belirtilerimle beraber erken gebelik testi yaptım önce çok hafif çıktı 2.yi yaptım hafifti ama belliydi çift çizgi. Sonra dayanamadım ve başka marka 3. Ve 4. Kez erken gebelik testi yaptım kesinlikle negatifti. Ve aralarında bir gün var sadece. Ve hala adet olmadım. Bilgisi tecrübesi olan var mı. Lütfen paylaşır mısınız benimle de
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önce pozitif sonra negatif kızlar yaşayan varsa bi baksın ne olur
- Konu Sahibi people13
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erkengebelik testi gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hiç düşünememiştim teşekkür ederim.kan veriniz
Biri hatalı muhtemelen ya da kimyasal gebelik
Son durum nedir hamilemisiniz
Benzerini bende yaşadım 8 gün kala yaptım pozitif silik 6 gün kala yaptım aşırı silik sonra bidaha yapmadım bugğn adet günüm hafif kanamam oldu pembe ama cinsel ilişki sırasında geldiği için yerleşme mi bilmiyorum âdette olmadım bir gün geçmiş olacak yârın pazartesi kan vericem
Benzerini bende yaşadım 8 gün kala yaptım pozitif silik 6 gün kala yaptım aşırı silik sonra bidaha yapmadım bugğn adet günüm hafif kanamam oldu pembe ama cinsel ilişki sırasında geldiği için yerleşme mi bilmiyorum âdette olmadım bir gün geçmiş olacak yârın pazartesi kan vericem
Eklentiler
Maalesef değilimSon durum nedir hamilemisiniz
Benimde bir pozitif bir negatif olmuştu kinyasal gebelik yaşadım sonuç olarak inşallah sağlıklı bebeğim de olur banada dua edinKızlar bazı belirtilerimle beraber erken gebelik testi yaptım önce çok hafif çıktı 2.yi yaptım hafifti ama belliydi çift çizgi. Sonra dayanamadım ve başka marka 3. Ve 4. Kez erken gebelik testi yaptım kesinlikle negatifti. Ve aralarında bir gün var sadece. Ve hala adet olmadım. Bilgisi tecrübesi olan var mı. Lütfen paylaşır mısınız benimle de
Biraz fazla sıvı eklemiş olabilir misiniz? Sanki içinde sıvı akmıs ve test bozulmus, başka testiniz varsa 3 saat sıvı almadan tekrar deneyin ve sadece 3 damla damlatın, ilk 5 dk’da doğru sonuç çıkacaktır, bu sürede elinize alıp testi kaldırmayın. ( bu marka testi cok fazla kullandım) Cok silik de olsa 2. ÇiZgiyi görürseniz hamilelik vardır. Bazen insanlar hatalı sonuc aldıklarını iletiyor bence bunun sebebi 1- fazla idrar eklemek 2- uzun süre beklemek 3- tarihi geçmiş bozuk testKızlar bi bakarmısınız
Biraz fazla sıvı eklemiş olabilir misiniz? Sanki içinde sıvı akmıs ve test bozulmus, başka testiniz varsa 3 saat sıvı almadan tekrar deneyin ve sadece 3 damla damlatın, ilk 5 dk’da doğru sonuç çıkacaktır, bu sürede elinize alıp testi kaldırmayın. ( bu marka testi cok fazla kullandım) Cok silik de olsa 2. ÇiZgiyi görürseniz hamilelik vardır. Bazen insanlar hatalı sonuc aldıklarını iletiyor bence bunun sebebi 1- fazla idrar eklemek 2- uzun süre beklemek 3- tarihi geçmiş bozuk test
Eklentiler
Bu son hali gece ve yarın sabah tekrar denicem inşallah güvenilir bi markadır
Yine bozuk gibi içinde sıvı akmıs, buna güvenmeyin, tarihine bakın geçmiş olabilir. Adetiniz gecikti mi?
Geçen ay ürütelmiş 2027 son kullanma tarihi bat günüm bugünYine bozuk gibi içinde sıvı akmıs, buna güvenmeyin, tarihine bakın geçmiş olabilir. Adetiniz gecikti mi?