Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Önce lazer arkasindan arpacik ameliyati

Selayhus

Dışı buz içi balım
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
9.108
26
bende 2006 aralik ayinda lazer ameliyati oldum, gözlerimin derecesi kücüktü 1.75 ve 2 birde astigmat vardi, sonra bir hafta kontrolden sonra avusturyaya döndüm. Mart ayinda gözümde birden bir sislik oldu göz kapaklarinda yani. Önce solda ordan saga bulasti. Burda doktora gittim kronik arpacik denildi. ama nedense bu kronik arpacik 29 yasina kadar belirmemisti.Belkide damlalari yanlis kullandim ve gözüm mikrop kapti.. Gözlerimdeki arpaciklar sivilcde büyüklügünde olmaya basladilar .en sonunda ameliyata karar verdim ve onlari kazidilar lokal anestesi oldugu icin sadece gözlerim uyustu cok kötü bir histi gözlerin acik duruyor ve doktor senin gözünü oyacakmis gibi isini yapiyor. Tabi ameliyattan sonra morluklar..Ama keske bunla bitseydi simdi 2010 senesine geldik ve ben 4 kere ameliyat daha gecirdim. 3 kerede direk olarak o kistlere kortizon ignesi enjekte edildi. su anda sol gözümün uzagi iyi görmedigini fark ediyorum. Birde alisveris merkezleri cok isikli yerler gözümü felaket sekilde aliyor. kamasiyor gözlerim hele hele yazin günese bakmak cok zor. Tekrardan cikan kistleri aldirmaya korkuyorum artik cok büyümedigi taktirde birakacagim böyle kalsinlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…