- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
-
- Konu Sahibi derindeniz_55
üçüncü ayda gittiğim doktor kıza benziyor eteklerini gördüm ben dedi fakat dört ay dolunca gittiğim doktor yüzde yüz erkek dedi şoktayım çocuğumu aylarca kızım diye sevdim şimdi oğlum demek bir garip geliyor .. allahtan kıyafet almamıştım hiç şimdi heyecanla oğluşumuzu beklıoruz :)
Can'ım sen ikili teste girdin midün doktora gittim. 9+4. günde bu bebek erkek gibi dedi. daha çok erken değil mi deyince. 16. haftada cinsiyet tahminin de bulunurum dedi. çevremdeki sağlıkçılara danıştım. bu haftada tahmin etmek imkansız gibi bir şey dediler. neyseki bu doktor benim doktorum değil. kanamam var diye bebeği görmek için gitmiştim.
yok tatlım daha 10 haftayı bugün dolduruyorum. ikili test için 12. haftanın içinde çağırdı doktorum. seni ne zaman çağırdı doktorun.Can'ım sen ikili teste girdin mi
Bebişin iyi mi diye bakar ikili test iöin 2 hafta sonra gel der muhtemelen. Hayırlısı olsun canım :)Valla 6+2 de hamilelik netleşti benim 4 hafta sonra gel dedi haftaya salı yada Çarşamba gitmeyi düşünüyorum bakalım Can'ım tarama testi yapmasada bi muayene olmuş olurum
Teşekkür ederim Allah razı olsunn :)Bebişin iyi mi diye bakar ikili test iöin 2 hafta sonra gel der muhtemelen. Hayırlısı olsun canım :)
Hayırlı olsun kızlar benim sorum başka bişey ben iki hafta önce 6.haftamdaydim geçen hafta bebisim yine 6.haftadaymis na si oluyo sat göre 8 haftalık olmamız lazım böyle olan varmıBana da 12.haftada yerleşimi kıza benziyo denildi 15.haftada kız kesin denildi 16.HF da başka Dr erkek olduğunu penis gördüğünü söyledi. Alıştım artik olgusuma şükürler olsun
Aynı Dr a mi gittin haftasının artması gerekiyor. Tekrar gittin mi pekiHayırlı olsun kızlar benim sorum başka bişey ben iki hafta önce 6.haftamdaydim geçen hafta bebisim yine 6.haftadaymis na si oluyo sat göre 8 haftalık olmamız lazım böyle olan varmı
Bugün kahverengi leke geldi doktora gittim 8 haftalikmisiz iyiymiş bebeğim çok şükür erkek bebekler erken canlanır kızlarda geç canlairmis dogru mu siz ne zaman öğrendiniz cinsiyetiniAynı Dr a mi gittin haftasının artması gerekiyor. Tekrar gittin mi peki
Gozun aydin dikkat et dnlen. On ikinci HF da kız gibi yerleşimi dediler ama 16.HF da erkek olduğu anlaşıldı.Bugün kahverengi leke geldi doktora gittim 8 haftalikmisiz iyiymiş bebeğim çok şükür erkek bebekler erken canlanır kızlarda geç canlairmis dogru mu siz ne zaman öğrendiniz cinsiyetini