• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önce kilo verip sonra silikon taktırmak daha mı mantıklı...

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar,sizdende fikir almak istedim.nerdeyse 1 buçuk yıl önce doğum yaptım.hamilelikte aldığım 30 kilonun 22 sini verdm geriye 8 kilom kaldı.önceden çok zayftım.164 boy 48 kilo.şimdi 57 58 değişio.memelrmdede emzrem sonrası sarkma ve küçlme oldu.bu siteye üye olduktan sonra bende karr verdm büyütmeye.ancak şimdi askıya almanın daha doru olcağını düşünyrm.önce eski kiloma ideal kiloma ulaşmalıyım diye düşünyrm.göbeğim basenleri bi erisin :) szcede doğru bir karr mı,beklemme gerek varmı ameliyat için? fkrnizi yazarsanız sevnrm.

bence beklemene pek gerek yokk..cünkü ne kadar zayıf olursan takılan protez o kadar küçülüyor bnde taktrdıktan sonra 7 kilo werdim..deforme falan hiç bişey yok bnce büyük olmasını istiyosan zayıflamadan taktır.ama boyut önmli degilse zayıflayınca ;)

:)) evt bu açıdan düşünmemiştim.zayıflayınca daha küçük takılcak tabii..:)beklemek zor,karr vermekte.

bence ihtiyacın warsa ertelemene gerek yok.. bu aşamalardan bende gectim we defalarca amelyt günü belrleyip wazgectim kolay bi dönem degil.. 5 ayım doldu we şimdiye kadar pişmanlık duydugum bi an olmadı ;)

yani deforme olmazmı diosunuz arkadaşlar.mesela şimdi yaptrsam,sonra 7 8 kilo versem sarkmazmı tekrr.

bn amelyt oldgumda 60 kiloydum suan 52 iloyum..gögüslerim gayet fit =) hiç bi deformasyon falan yok söz konusu bile degil

Back
X