Canım çok geçmiş olsun.. Okurken çok üzüldüm. Ama doktorunuda çok kızdım.. Bu ne biçim doktor ya emin olmadan seni nasıl bu kadar üzer.. böyle doktorları toplucaksın bir meydanda yakacaksın.. Ya üzüntüden sana bebeğine bir şey olsaydı.. Allah korumuş..
canımm geçmış olsun bende ılk bebeiğimi kaybettım..düşük yaptım yanı 8 haftalıkken korkunç bır duygu ve onun ardından bu beişime kaldığımda doktor ılkolarak bebişimi göremedı ve dış gebelık yada sorun vvar dedı ve bısı fakulteye gönderdı bızde başka bır doktora gösterıp öle gıdelım dedık ve özel hastaneye gıttık ılk doktorumuzun ultrasonu daha gelışmış olmasına rağmen görememıştı bebişimi amasonra gıttığimiz gördü ALLAH şükür şuan 28 haftaya gırdım.ALLAH KIMSEYI BEBEKLERININ ÇOCUKLARININ ACISI GÖSTERMESIN....RABBIM HEPIMISIN BEBEKLERINI SAĞ SALİM KUCAKLARINA ALMAYI NASIP ETSINNNN
çok teşekkür ederim kızlar ii varsınız daha yeni yeni kendime geliyorum wallahi allah kimseye yaşatmasınn şimdi bebeğimin değerini daha ii anladımm çok saolun kızlarr yanımda olduğunuz içinn
ay canım şimdi okudum yazdıklarını.okurken çok üzüldüm.kaç gundur yoktun canım yaa merak etmiştim.Allaha şükür bişey yokkmuş.ay Allahım kımseye yaşatmasın.neyse morelini yuksek tut bebişin için :icecream:
Canim çookk Geçmiş Olsun.çok üzüldüm Okurken Sonra Sonlarina Doğru Bi Ohhh çektim.allaha şükür Canim Bişey çikmadi..sağsalim Kucağimiza Alsak Artik Bu Yaramazlarii
çok çok geçmiş olsun,Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...yaşadığınız korkuyu tahmin edebiliyorum,yanlışlık olmasına çok sevindim...
analık böyle demek ki,daha doğmadan neler yaşıyoruz...
çok saolun kızlar hepiniz ii dilekleriniz için böle yanlışlık olmaz ama türküye burası oluo işte allah kahretsin ki çok şükür sonucu güzel oldu çok sıkılıdım çok üzüldüm ama sonunda çok mutlu oldum çok şükür bebeğimin canımın ii olduğuna allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor bişimiş daha karnımızda başlıo gerçektenn annelik hem çok zor hem çok güzel bişimiş bunu daha ii anladımm çok şükür allaha yüzümüzü güldürdü...