- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 39
kızlar başıma neler geldi geçen cuma ultrasona girdim hastanede bakan doktor bi ara gitti geldi bir sorun olduğunu anladım ama o an bişi demedi sonra bebeğimin beyin odacıklarının birinde genişleme gördüğünü söledi 10mm olması gerekiomuş en fazla bizimki 12 mm miş oan dünya başıma yıkıldı doktoruma çıktım sonra oda ankaraya sevk etti beni gataya ama size o anki durumumu anlatamam allah kimseye yaşatmasın cuma olduğu için 2 gün beklemek zorunda kaldık o 2 gün hiç geçmedi kızlar gözlerim şişti ağlamaktan:çok üzgünüm: mafoldum ankaraya gittik sonra orda profesör baktı bebeğinin hiç birşeyi yok dedi çok sağlıklı bir bebek dedi o anki mutluluğumu anlatamam kızlar size eşimle sarılıp ağlaştıksenağlama yanlışlık olabiliomuş böle yanlışlıkmı olur ya bi an erken doğurucam sandım sıkıntıdan stresten çok kötümüş evlat bambaşkamış kızlar bunu daha ii anladık eşimle ama çok şükür bebeğim çok sağlıklı kirpikleri bile gelişmiş bebeğimin önce mafoldum ama şimdi çok mutluyum çok şükürr evimize mutlu bir şekilde döndükk allah kimseye yaşatmasın kızlarrsırnaşık şey