Önce boş gebelik ardından dış gebelik geçirdim böyle olup anne olan yardım !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarkz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sarkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
406
98
28
33
İki yıllık evliyim boş gebelik 3 ay sonra dış gebelik geçirdim genetik bölümüme gittim sonuç bekliyorum lütfen yardım edin benim gibi olan var mı sonra anne olan var mı

İki yıllık evliyim boş gebelik 3 ay sonra dış gebelik geçirdim genetik bölümüme gittim sonuç bekliyorum lütfen yardım edin benim gibi olan var mı sonra anne olan var mı
Benim de bı diş gebeligim bir kese gozuktukten sonra düşük oldu üçte değerim 3000 olup tekrar dusuklerim oldu bende çaresiz bekleyisteyim

Evet yaptim A1298c heterizigot bı de pia geninde var ama doktor bunlar önemsiz diyor
Başkandoktora göründün mü bana genetik bölümüne bile gitme dediler ben gittim ve benim annemde defalarca düşük yapmış ben tek çocuğum o zamanlar annem bende ilaç kullanmış enfeksiyondan kaynaklıymış enfeksiyon testlerimi de verdim onlarda çıkacak enfeksiyon için Araştırma hastanesine gittim onlar da test yapmak istemedi yalvardım

Ah ah canım benim bir sürü doktora gozuktum çaresizce bekliyorum ya artık anne olamiycak gibi hissediyorum

Ah ah canım benim bir sürü doktora gozuktum çaresizce bekliyorum ya artık anne olamiycak gibi hissediyorum
Ay canım ya eklersen konusalm … insta mesaj at

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci çocuğu istediğinizden beri önce dış gebelik geçirdim 6 ay sonra kimyasal geçirdim bı 6 ay sonra kalp atımı olmadigi için kürtaj oldum..sonra tekrar gebe kaldim geçen ekim de sağlıklı doğumu basarabildim

3 gebelik kaybından sonraki gebelikde doğuma kadar sürenlerin oranı %70 maşaAllah bu oranın içindesiniz.
İnşaAllah bende o oranın içinde olurum hayırlısıyla kolaylıkla

Ya teşekkür eserim bu mesajlar bana umut oluyor

3 gebelik kaybından sonraki gebelikde doğuma kadar sürenlerin oranı %70 maşaAllah bu oranın içindesiniz.
İnşaAllah bende o oranın içinde olurum hayırlısıyla kolaylıkla
Böyle bir oran mı var araştırmalarda benim annemde 9 kürtaj ve düşük yaşamış genetik bir yatkınlık diye çok korkuyorum Amh da düşük dr elini çabuk tut dedi 1.05 Amh birde deprem yaşadık herşey üst üste geldi benim içinde dua edin olur mu bende anne olmak istiyorum

Evet varmış bende geçenlerde öğrendim. İnstada Tuğba Tursun var kafın doğum doktoru onun profilinde gördüm bana ışık oldu inşaAllah sizede olur

Sperm dna hasarına, kan pıhtılaşmasına, genetik testlere bakıldı mı

Bu sorunları bende yaşadım bu testleri önerdiler bunları yaptırdık

Sperm dna hasarına, kan pıhtılaşmasına, genetik testlere bakıldı mı

Bu sorunları bende yaşadım bu testleri önerdiler bunları yaptırdık
Kan pıhtılaşması ve genetik testi kadın doğumcular 3. Düşükten önce önermedi ama ben baktırdım sonucu 2 ay da cıkacak elim doktora gitmedi rahim filmi de çektireceğim ben hem gebelik kolaylaşıyor diye duydum peki sizde ne çıktı enfeksiyon testlerime de baktırdım iki haftaya bulacak oda

Dış gebelikte beta hcg niz kaçtı acaba

300 le

başladım 3. İğneden sonra 1200 lerden düşmeye başladı
Merhaba dış gebelik de belirtiniz neydi acaba?
2 gün arayla test yaptırdım 60-167 cıktı bir daha da kan vermedim ama sol alt tarafım cok agrıyor bacagıma kadar vuruyor agrısı acaba tüpe mi yerleşti diye endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…