• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri onbin tllik gelinlik

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar ben bir moda tasarımcısıyım.
kendi çizimlerim var ancak uğraşmak istemiyorum onları dikince bazen ne yazıkki başlarında durmak zorundasın baştan savıyorlar
neyse birs ürü yere baktım hiç beğenmedim hepsi demode!
bir tane beğendiğim var swarowski taşlı fiyatı 10 bin lira..
satılık alacaktım ama maalesf evimde koycak yer yok kiralık fiyatı 2.500 2000 arası bu fiyat bana çok geliyor mantıklı dusununce iki saat giyeceğim diyorum ama başkada güzel görmedim.

Canım bende tesettürlüyüm, henüz daha evlenmeme çok var ama gelinlik konusundaki araştırmalarıma çok güveniyorum Fatih'te Hasret Modaevini kesinlikle tavsiye ediyorum muhakkak bakmalısın :)

o neresiymiş öyle, satılık 10000 kiralık 2500. hiç böyle fiyatlandırma görmedim. maks 500 lira fark koyarlar. garip bir modaeviymiş doğrusu.

fatih ışıklardan yukarı cıkarken sevalın sırasında bir gelinlikçi ad verimmi bilmiyorum . ama hakkaten ucurumvar bide beğendıgını anlayınca iyi fiyat cekiyorlar ama ben o fiyata onu alcak bi insan değilim ztn. bu işten anlıyorum

özellikle büstiyerdeki taşlar çok ağırlık yapıyor korseli modelleri çok sıkıyorlar ve rahatsız oluyor
bağlantı adresi verilemiyordur herhalde mine nin yeni hayatı diye arama yap kendi web sitesi var gelinlik üzerine yazıları var
yeni kapandığı için kendi gelinliğini de çok farklı tasarlamış

Lütfen Link paylaşmayınız..............

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiancee, ne garip bir tesadüf oldu. Site sahibi benim :D

Gelinliğimi beğendiğin ve önerdiğin için teşekkür ederim, ancak konu sahibi arkadaş zaten benim gelinliğimi görmüş ve yorumlarını bildirmişti.

gelinlik diyince aklıma ilk sen geliyorsun :))

Valla pek yanlış bir imaj değil o zaman verdigim. Benden başka kim acaba 12 günlük tatilinde 15 gelinlikçi gezip evli olduğu halde 6 gelinlik denemiştir :D ama napayim, sadece kataloglarda görebildiğimiz gelinliklerin orijinallerini cadde üstünde sıradan mağazalarda satılırmış gibi görünce dayanamadım. Pronovias zaten her yerde, Rosa clara, aire Barcelona, jesus Piero, atelier aimee... Çok şükür eşim iyi sabretti.

Back