- 26 Aralık 2016
- 825
- 628
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Ay konudan bağımsız doğuma çok az kalmışYengecim aslan kadınlarıyla pek anlaşamam lisede arkadaşlarım vardı.
Erkeklerde öyle pek muhabbetim olmadığı için tanımam pekeşim de yengeç bazı huyları güzel bazıları kötü ama önyargılıyım diyemem
Bende Kıme yenge diyor dıyorum ya uf.Yengecim aslan kadınlarıyla pek anlaşamam lisede arkadaşlarım vardı.
Erkeklerde öyle pek muhabbetim olmadığı için tanımam pekeşim de yengeç bazı huyları güzel bazıları kötü ama önyargılıyım diyemem
Allah bagıslasın isime karar verebildiniz mıAy konudan bağımsız doğuma çok az kalmışşu an sana kocaman sarılmak istedim benimde doğumuma 5 ay var, inşallah sağ salim al yavrunu kucağına
Amiinn amiinn inşaAllah teşekkür ederimAy konudan bağımsız doğuma çok az kalmışşu an sana kocaman sarılmak istedim benimde doğumuma 5 ay var, inşallah sağ salim al yavrunu kucağına
Güldürdünüz Allah iyiliğiniz versinBende Kıme yenge diyor dıyorum ya uf.
Ucuncu okuyuşumda aydınlandım
kendim diye söylemiyoeum ama bence mükemmelim yaniTerazi erkeği cok ağlak geliyor bana
Oğlak burcu kadını nasıl olur kızlar?
Allah saglıkla kucaklatsınAmiinn amiinn inşaAllah teşekkür ederim39+0 oluyoruz yarın artık her an gelebilir
Sizde inşaAllah sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz yavrunuza
Yaa bide yaşarken düşün ilk başlarda böyle değildi tabi zamanla ufak tefek manipüle etmeler başladı sonra sürekli eleştirmeler ve hep senin yüzünden böyle lafları yani herşeyin suçlusu benmişim gibi hissettiriyordu bende bi süre sonra acaba gerçekten sorun bende mi diyip inanmaya başladım ve sürekli bana psikolojin bozuk diye diye dedim evet gerçekten psikolojim bozuk galiba demeye başlamıştım.Ay okurken ben sinirlendim
Oğlak efsanedir ya. Kendimden biliyorum:)Ay burcu oglak
Yukselen oglak
Gunes burcu oglak
OyyAmiinn amiinn inşaAllah teşekkür ederim39+0 oluyoruz yarın artık her an gelebilir
Sizde inşaAllah sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz yavrunuza
Ben teraziyim yükselenim koc çıkıyor ama pek sinirli biri değilimdirGüneşim Koç,yükselen ikizler, ay kova burcunda. Ben ateş ve hava grubunu çok severim ama toprak ve su grubunu pek sevemiyorum. Özellikle yengeç,balık, akrep ve oğlaklara karşı ön yargım var
Bende tam tersiBen Balik burcuyum yükselenim akrep.
Aslan burcuna asla isinamadim.
Oglak ve akrep burcu candir. En yakin can dostalarim ya oğlak ya akrep burcudur.
Maalesef evet kendimden biliyorum.Ben teraziyim yükselenim koc çıkıyor ama pek sinirli biri değilimdirkoçlar sinirli olur mu sahiden?
Benim başka bir şey mi acaba? Ben tam tersine uzaklaşırım, hiç kavga etmeyi sevmemMaalesef evet kendimden biliyorum.
Terazi olmanızdan kaynaklı bence. Teraziler hep ortacı sivri ve sert yönleri olmayan insanlar.Benim başka bir şey mi acaba? Ben tam tersine uzaklaşırım, hiç kavga etmeyi sevmem
Oluyoruz evet. Sinirlenince hemen boynum kızarır, tepeme ateş çıkar, başım ağrır ama bizde akrepler gibi intikam alma olayı yoktur. 5,10 dakika sonra unutur kendi hayatımıza devam ederiz. Ben şimdiye kadar hiç aylarca sinsi,sinsi plan yapan,intikam alan koç görmedim ya biz direkt hayatımızdan çıkarırızBen teraziyim yükselenim koc çıkıyor ama pek sinirli biri değilimdirkoçlar sinirli olur mu sahiden?
Sakura postlarından senin koç oldugnu anlamıştım hemşirem.Oluyoruz evet. Sinirlenince hemen boynum kızarır, tepeme ateş çıkar, başım ağrır ama bizde akrepler gibi intikam alma olayı yoktur. 5,10 dakika sonra unutur kendi hayatımıza devam ederiz. Ben şimdiye kadar hiç aylarca sinsi,sinsi plan yapan,intikam alan koç görmedim ya biz direkt hayatımızdan çıkarırızHatta bu konuyla ilgili bir bilimsel çalışma yapmışlardı. Seri katiller ağırlıklı olarak su grubundan çıkıyor. Manipülasyon,gözyaşını iyi kullanıyorlar. Koçlar genelde ani kavga eder. Allah özellikle koç burcu oğlu olanlara sabır versin Koç kadını olarak koç erkeği çekilecek dert değil diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?