ön taraftan gaz-hava cikaran varmi? :S

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
298
kusura bakamyin suan biraz sinirliyim adini unuttum kücük abdestimizi yaptigimiz yerden.gaz yada hava( gerci ayni ya ikiside )cikaran varmi?enim adet dönemlerime yakin yada o zaman ordan gaz cikariyorum acaba normalmi bu?yoksa baska cikaran veya doktora giden varmi??

gaz derken kastettiğin şeyle hava aynı değil tabi ki!
vajinanın neresinden gaz çıkarabilirsin allah aşkına? mümkün mü böyle bir şey?
yalnızca içine hava dolabilir bazen ve bu havanın dışarı çıkması esnasında sıkışmadan oluşan ve gaz sesine benzettiğin bir ses duyabilirsin.
anormal bir şey değil. bir fizik kanunu sadece.
hava sıkışırsa boşalır ve boşalırken de ses çıkarabilir.

oluyo oluyo
bende yaşıyorum arada bunu
hatta daha önce bu konuda burda sayfa açıldı aynı durumu yaşayan arkadaşalr var
sorun değil bildiğim kadarıyla zaten gaz değil hava boşluğu gbi birazcık ses çıkıyo o kadar

bilemiycem uzman olamdigim icin vajina derken malum ön taraf dan ses cikmasi zaten hava cikmasi anlamina gelmiyormu?normal hatta adet agrilarim vardi bir haftadir .bugün sabah önden bayagii hava cikti yani ses de degil acayp hissedilir sekilde sonra adet oldum acaba rahimdenmi geldi bilemiyorum doktorada gitme imkanim yok burda anneme sordum(sabah ynamda degildide)ondanda oluyomus arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…