Ön Lisans Kpss Hangi Kaynak Yayınevi?

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
198
35
Arkadaşlar hangi kaynağı kullanıp memnun kaldınız önerirsiniz

ihtiyaç yayinlari cok iyi hatta zor bulunuyor :)

nette herkez onu önermiş gerçekten isnternet sitesinde 1 2 kitap buldum onları alıcam ama kararsız kaldım senin bildiğin varmı içlerinden canım .

canım bide konu anlatımımı dah afaydalı oluyor çıkmış sorularmı

valla ben direk konu anlatimli setini aldim.soru bankalarni alrsin cikmis sorular ve deneme sinavlarida konular bitince artik

Konu ihtiyaç, data alabilirsin ama artık piyasadaki yayınlar tam anlamıyla yeterli olamıyor sınavda. mantık soruları vs onların üzerinde düş. bir de tarihe tarihin pusulası kitabından çalış. ayrıntı fazla güzel bir kitap. onun dışında denemelerden bütün yayınları çözmeye çalış...

Bende ihtiyaç vardı ( lisans ) sınava kadar açmışlığım yok gerçi ama dönünce soruları aradım bulamadım ( çoğunlukla tarihten bahsediyorum )
sınav benzer olacaksa doğru kaynak kadar faydalısı hızlı okuma sınav süresi yetiştirme üzerine yoğunlaşman olur ben mesela 70.soruyu çözdüğümde sınav bitti arkadaşlar kalemleri bırakın dedi kalakaldım ve yapabileceğim bir sürü soruyu okuyamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…