Teswkkur ederim arastricam bunu ayrik fazla degil doktora soyledgmde hatta gerek yok bence diyor ama ben rahat gulemiyorm dedigimde tel taktr ama estetige girer keyfnden yaptriyosn ve pahaliya gelir diyo anlamiyorm baya para sayiyolar hep
aralık fazla değilse zaten o da direkt bondingi önerirfiyatları da hastaneler göre değişir. tek dişi 50ye yapan da var 100e de. Ama 300 isteyenler de var tabi. Siz o kadar pahalıya yaptırmayın çünkü o fiyata zirkonyum yapılır gerek yok bir aralık için .
50-100olsa sorun degil ya tek seferlik verirm omur boyu benim gulusumu etkilycekse demi
ömür boyu kullanmak sizin temiz kullanımınıza bağlı. Doktor zaten anlatır ama mesela sert yıyecekleri direkt ön dişlerinizle kesmemelisiniz. Zamanla alısırsınız cok kasmayı gerektirmiyor ama dikkat etmenız lazım.
Oyle bseyi yapsam zaten dikkat ederm mutlaka suanda bile yemiyorm yuzumu yikarken bile kanayan bi disim var etlerdede problem var bi ara duzeltmstm ama yine ayni oldu
Benim de öyle hemen kanar dişlerim oysa fırcalamayı ihmal etmem elımden geldiğince. Neyse siz araştırn iyi bir yer, yaptırın daha da rahat edersiniz inşallah. İyi geceler.
İnsallah oyle olur devlette yaparlarmi acaba ozele mi gozukmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?