ön iki disim ayrik :(

Sumeyye95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Yer
Tokat
Mrb baslik yeternce acik ön iki disimde ayriklik var ducukken kalem sokardm arasna hep kendim actm cocukluk iste.s araya bisey cekilip o bosluk dolduruluyo die biliyorm telle filan ugrasamam smdi basit bsey oldugunu duydm ama yaptran bir kisi var onlada knusmadm hic bileninz varmi yaptran veya cevrenzde bildignz

Benimde oyle. Ve cok seviyorum bunu. Bence cok tatlı duruyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Reactions: iva
benim teyzem yaptırdı ön dişlerini yıllardır da çok memnun bence yaptırabilirsiniz

Benım kardesnde oyle . cok tatlı oluyo :) bana da at agazlı dıyo :D
dedgın sey hakkında bılgm yok canımm bu arada

ayrıklık derecesine göre tedavi secenekleri değişir. eger cok ayrıksa araya dolgu yapılınca dişleriniz cok buyumus olur tedavi kompleksleşir bi hekimle görüşün sizze anlatır. kompozit dolgu da yapılabilir lamine de yapılabilir. duruma göre protez kaplama da yapılabilir.

Erkek arkadasim seffaf tel takti bir yil, ara baya acikti.

Disciye gitseniz mesafeye gore cozum buluyolar.

Bonding deniyor ama her dişe uygun değil. Kalem sokacak kadar ayrıksa olabileceğini sanmıyorum. Dişçiye gitmen gereek.

yorumlar olumlu yonde aslnda mutlu oldm smdi :) bende sevglme dedgmde hayir cok guzelsn diyo hep onun gozunde farkli tabi :)

Mrb baslik yeternce acik ön iki disimde ayriklik var ducukken kalem sokardm arasna hep kendim actm cocukluk iste.s araya bisey cekilip o bosluk dolduruluyo die biliyorm telle filan ugrasamam smdi basit bsey oldugunu duydm ama yaptran bir kisi var onlada knusmadm hic bileninz varmi yaptran veya cevrenzde bildignz

Cok kotu duruyo ya bi arkadasim war kiz cok guzel ama gulmesin mumkunse oda farkinda hic gulen pozu yok nerdeyse onunda disler ayrik haftaya tel taktryo cok kotu gorunuyo bence taktirmalisin

Bende de var aynı dert, hatta dilim giriyor arasına :14: Ama hangi doktora gittiysem hepsi tel lazım başka yolu yok dedi :14:
Sizin dediğiniz gibi bişey olsa çok iyi olurdu..

disciye gitsen ya doldurur yada porselen filan yaptirirsin cozulmeyecek birsey degil..

Tüm arkadaşların yazdığı gibi dişçi durumunuza göre çözüm buluyor ayrıca öndişleri ayrık olanlar çok zengin olurmuş diye bir batıl inançta vardı yanlış hatırlamıyorsam :)

Bonding yöntemiyle cok kısa sürede hallediyorlar. Diğer yöntemlerden daha ucuz ama tabi sert yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Doğal da duruyor zaten. Doktora bonding yaptırmak istediğinizi söleyin yapar ara cok boş değilse.. Netten videolarını izleyebilirsiniz bu yöntemin.

çok şanslı olurmus oylelerı :D ben dıyenlerın yalancısıyım

Bonding yöntemiyle cok kısa sürede hallediyorlar. Diğer yöntemlerden daha ucuz ama tabi sert yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Doğal da duruyor zaten. Doktora bonding yaptırmak istediğinizi söleyin yapar ara cok boş değilse.. Netten videolarını izleyebilirsiniz bu yöntemin.

Teswkkur ederim arastricam bunu ayrik fazla degil doktora soyledgmde hatta gerek yok bence diyor ama ben rahat gulemiyorm dedigimde tel taktr ama estetige girer keyfnden yaptriyosn ve pahaliya gelir diyo anlamiyorm baya para sayiyolar hep

Back