• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

On gündür süren karın ağrısı ve bel ağrısı ile hamile olduğunu öğrenenler??

asdasdws

Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar herkese, buraya birkaç defa konu açtım. 10 gündür yani yumurtlama gününden itibaren neredeyse hiç kesilmeyen karın ağrım var, şu birkaç gündür de bel ağrım başladı. Bazen dayanılmayacak gibi oluyor . Reglime daha sekiz gün var. Hastaneleri baya kötü olan bir ülkede yaşıyorum. Ağrı kesici kullanmaya da çekiniyorum eğer gebelik varsa diye. Benzer durumu yaşayanlar var mı? Gebelik belirtisi olabilir mi? Bu kadar ağrı çekiyorum bari gebelik haberi olsun 🥲
Dönüşlerinizi bekliyorum gerçekten imdat yani öyle bi ağrı djdjj

Olabilir neden olmasın sen yine de vücudunu biraz takip et illa regl beklemene gerek yok birkaç gün öncesinden de test yapabilirsin erken gebelik testi inşallah vardır

Olabilir neden olmasın sen yine de vücudunu biraz takip et illa regl beklemene gerek yok birkaç gün öncesinden de test yapabilirsin erken gebelik testi inşallah vardır
Teşekkür ederim insan korkuyor işte negatif göreceğim diye heyecanlı ve sabırla 7 günü bekliyordum

Back
X