hmm aradaki boslugu doldurmakla ayni midir bilmiyorum ama benim on dislerim kirilarak dokulmustu
dolgu ile doldurdu doktor
ve hic belli olmuyor cnm.
soyledigimde insanlar inanamiyor.
nasil olmustu biliyo musun
ince normal disin yarisi kadar disler kalmisti. sanirim dedigin sey de yapilabilir.
Dolguyla çok güzel şekilde kapatılır o boşluk canım,laminate denen bi kaplama da yapılabilir,on numara olur çok da doğal durur.Ben diş hekimiyim de aklına takılan varsa sorabilirsin yıneyerimseniben
burda bir arkadaş resmini koymuştu ayrıkmış dişleri lazerle dolgu yapmışlar hiçbirşey belli olmuyordu.istersen bir araştır forumları ama baya bir once gormuştum ben konusunu
Kızlar meraba benim üst öndişlerimin ortası bayağ ayrık.ama diğer dişlerim çok sağlıklı ve sağlam.bu ayrık olan dişlerin ortasını nasıl kapatabilir doktorlar.daha önce böyle birşey yaptıran varmı.ama dişimde kesme takma bişi istemiyorum.mesela dolgu yaptıran varmı.cevaplarınızı bekliyorum...a.s
kesinlikle laminate veneer yaptırmanı öneririm.. kesme vs olmasın demişsin ama zor bir işlem değil, acı duymayacaksın üstelik çok doğal duruyor..
senin için bir de resim ekliyorum fikir vermesi açısından..
Cnm ben de kompozit dolgu yaptırdım yaklaşık 1,5 sene olacak .Yalnız dikkatli olman gerekiyor zira ön diş olduğu için sert birşey yerken kırılabiliyor ki ben en az 3 kere kırdım,gidip tekrar doldurttum .Acısı yok sancısı yok bir de renk değişimi oluyor sarıya dönebiliyor onu da doktor cila yapıp dişe rengini açıyor dolgunun ..Sürekli düşünüp dert edeceğine yaptır derim yine de. zemuszemus
kızlar benim de üst ön dişlerim ayrık ama öle çok değil.Burada okur okumaz dişçiyi aradım kompozit olabilir ama görmem lazım dedi.fiyatıda 100tl'imişş kompozitin
çok güzel olmuş gerçekten.güle güle kullan.ama benim dişlerim inanılmaz açık arası.hatta resimlerim var konu açtım.ordan bakabilirsin istersen.olurmu diye düşünüorum
canım saol bilgi verdiğin için.ama benmkinin arası çok açık.küçük dişlerden bi tane girer araya:)) acaba dolgu dururmu onu merak ediyorum.seninkinin açıklığı çokmuydu.
istanbulda yasiyorum canim istanbulda olsan kendi doktorumu onerirdim sana..
kompozit dolgu denen birsey var canim..
ben yaptirali 10 sene olcak nerdeyse. birsey olmadi icin rahat olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?