Ben yaptırdım cnm ön iki dişime ve çok memnunum renk farkı olmamasına dikkat edersin teknikerin maharetine bağlı tabi şekil olarak nasıl bişey istediğini kesinlikle söylemelisin gerçek diş gibi değil tabiki ama farketmek zor yani :) benimki gibi kırık falan varsa dişinde hiç düşünme yaptır derim... bu arada iki yıl önce tanesini 450 tlden yaptırdım
yaptirdiniz mi dislerinizi acaba bende on 4 disime zirkonyum yaptiricam ama cok korkuyorum yaptirdiysaniz nasil istediginiz gibi oldumuinşallah herşey gönlünce olur :)) benim metal destekliler tam bir facia.hangi dis hekimine gittiysem sökelim dedi ama bunlari devlet hastenesinde yaptirmistim o kadar zor bir surec oldu anlatamam.tam uyusmadan kesim yapildi kesilen disler gecici takilmadan 12 gun bekledi.cok sancili bir surectidisci fobisi olustu bende.simdi eski kaplamalarim cikti disler tam keilmemis tekrardan kesstilr olcu alindi simdi gecici olarak eski disleri kullaniyorum.foto atabilsem ama gercekteen cok kotuu (
evet yaptırdım.açıkcası pek içime sinmedi ağız yapımdan dolayı yine protez oldugu belli.cok dogal durmuyor..snırım gülünce görünen tüm dişleri yaptırırsam doğallığı yakalıyabilicem..ister istemez renk farkı oluyoryaptirdiniz mi dislerinizi acaba bende on 4 disime zirkonyum yaptiricam ama cok korkuyorum yaptirdiysaniz nasil istediginiz gibi oldumu
kac dis yaptirmistinizevet yaptırdım.açıkcası pek içime sinmedi ağız yapımdan dolayı yine protez oldugu belli.cok dogal durmuyor..snırım gülünce görünen tüm dişleri yaptırırsam doğallığı yakalıyabilicem..ister istemez renk farkı oluyor
Ust on 6 disimi yaptirdimkac dis yaptirmistiniz
umarım herşey istediğiniz gibi olur.diş gerçekten cok zor.estetiği yakalamakta zor...bitince resim atabilirseniz merak ettim bende :)bende 6 dis yaptiricam insallah istesigim gibi olur
malesef yaptıramıyorum cunku hamileyim suanumarım herşey istediğiniz gibi olur.diş gerçekten cok zor.estetiği yakalamakta zor...bitince resim atabilirseniz merak ettim bende :)